Ιωάννα Σιαμπάνη -Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Βάφτισαν τον μικρούλη τους στη Γλυφάδα - Νονός ο Νίκος Οικονομόπουλος (φωτό - βίντεο)

Ποιοι λαμπεροί celebrities έδωσαν το "παρών";

Ο μικρούλης γιος της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου βαφτίστηκε το βράδυ της Κυριακή 4/6, στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

Ο μικρός πήρε το όνομα Φώτης, ένα πολύ ιερό όνομα για τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, καθώς είναι το όνομα του πατέρα του, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από δύο χρόνια

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΙΑΜΠΑΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΙΑΜΠΑΝΗ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ιωάννα Σιαμπάνη -Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Λαμπερή βάφτιση του γιου τους στη Γλυφάδα - Νονός ο Οικονομόπουλος [Εικόνες]

ΒΑΦΤΙΣΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Ο Φώτης έχει διάσημο νονό, αφού το λάδι τού έβαλε ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση του ζευγαριού να εξελίξουν τη φιλία τους σε κουμπαριά.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με φούξια silk φόρεμα & ασορτί mules στη βάφτιση του γιου Σιαμπάνη - Σταθοκωστόπουλου - Έλαμπε στο πλάι του συζύγου της, Βασίλη (φωτό)

Το "παρών" στην εκκλησία της Γλυφάδας έδωσαν κι άλλοι celebrities, όπως οι τραγουδίστριες Ελευθερία Ελευθερίου και η Αμαρυλλίς. Επίσης, εθεάθησαν και δημοσιογράφοι, όπως ο Νίκος Γεωργιάδης και η παρουσιάστρια Χριστίνα Αλούπη.

 

 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΛΟΥΠΗ

Οι γονείς του μικρού Φώτη έλαμπαν από ευτυχία και ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο Riviera Coast στη Βούλα.

 

 

 

 

Οι χρωματισμοί που χρησιμοποιήθηκαν στη βάφτιση ήταν κυρίως το πράσινο και το χρυσό. Στα τραπέζια περίμενε τους καλεσμένους η μπομπονιέρα, η οποία ήταν ένα κερί, αλλά και μία ευχαριστήρια κάρτα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ