Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Υπάρχει ένα κλίμα πόλωσης κι από την άλλη καλούμαστε να επιλέξουμε τι θέλουμε περισσότερο.

Τι επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Αιγόκερω στις 10:31 το πρωί δίνοντας έμφαση στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» στην καθημερινότητα μας. Έτσι ακόμη και για τους τυχερούς που η σημερινή μέρα είναι αργία και μπορεί να το εκμεταλλεύτηκαν για ένα τριήμερο στη διάρκεια της μέρας η σκέψη θα είναι στις ευθύνες. Σήμερα περνά στον Λέοντα η Αφροδίτη δημιουργώντας μια καλύτερη συνθήκη σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, τον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά.

ΚΡΙΟΣ

Τα θέματα των επαγγελματικών ή των υποχρεώσεων που έχετε στην καθημερινότητα ο καθένας από σας είναι αυτά που σας απασχολούν στο μεγαλύτερο μέρος της Δευτέρας. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες και να πρέπει να τις συμμαζέψετε πριν απολαύσετε κάποιες ώρες χαλάρωσης και ξενοιασιάς. Η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Λέοντα σήμερα μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, της φήμης, των παιδιών. Θα παραμείνει σε αυτή τη θέση για αρκετούς μήνες χαρίζοντας σας ένα διάστημα ιδιαίτερα ενεργητικό στα παραπάνω θέματα και για πολλούς πολύ ευχάριστο.

ΤΑΥΡΟΣ

Τη Δευτέρα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη κόπωση από τη νοητική υπερπροσπάθεια των τελευταίων ημερών. Ενδεχομένως να νιώθετε ότι κάπου αδικηθήκατε ή παρεξήγησαν τις προθέσεις σας. Σήμερα η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όπου και θα μείνει για αρκετούς μήνες. Μπορεί να έχετε πλάνα να εξωραΐσετε ένα χώρο, π.χ. το σπίτι σας, το εξοχικό σας, να κάνετε πλάνα για μια μετακόμιση ή να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της οικογένειας. Το απόγευμα, καθώς η Αφροδίτη προχωρά στην αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, εστιάζετε πιο πολύ στις μελλοντικές σας εξελίξεις, κυρίως σε θέματα καριέρας, αλλά και στην κατεύθυνση γενικότερα της ζωής σας στο μέλλον. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν το πρωί της Δευτέρας ξυπνήσετε με διάθεση να μην κάνετε τίποτε και να ξεκουραστείτε μην πιέσετε τον εαυτό σας. Φτιάξετε τη λίστα με όσα πρέπει να γίνουν και ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς. Πιθανώς να μην έχετε κέφια αλλά να σας τραβάνε οι φίλοι από δω κι από κει. Όμως από το απόγευμα που η Αφροδίτη προχωρά σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, τον Λέοντα, τότε ξαναβρίσκετε το κέφι σας. Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των καθημερινών επαφών για πολλούς μήνες μέχρι τον Οκτώβριο, λόγω της φαινομενικά ανάδρομης πορείας της. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ