Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Φήμες ή αλήθεια τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν; (βίντεο)

Όσα μας αποκαλύπτει η Ανδριανή Μαννέτα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε η ελληνίδα κειμενογράφος των βασιλικών ανακτόρων Ανδριανή Μαννέτα και μίλησε για τη ρήξη στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο. Όπως ανέφερε η Ανδριαννή Μανέτα η διαρροή σχετικά με τη ρήξη στη σχέση τους έρχεται από συγγενείς της Μέγκαν Μαρκλ και από ανθρώπους του στενού τους εργασιακού κύκλου.

 

 

Μάλιστα τα δημοσιεύματα θεωρείται ότι ισχύουν δεδομένου ότι τα μέλη που εργάζονται στην ομάδα τους είναι μόλις 6 και είναι κοντά στο ζευγάρι.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Ίδια ο Πρίγκιπας Harry: 2 ετών σήμερα η Lilibet, η μπουμπούκα με το υποκοριστικό της πρόγιαγιας της, Βασίλισσας Ελισάβετ (φωτό - βίντεο)

Η ερώτηση του πρίγκιπα Χάρι στους δικηγόρους του
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι εστιάζει στις δημόσιες σχέσεις καθώς έχουν στενέψει οι επιλογές του μετά την έκδοση της βιογραφίας του. Παράλληλα ο τρόπος που διαχειρίζεται η Μέγκαν το επικοινωνιακό τους προφίλ δεν τον βρίσκει σύμφωνο.

Μάλιστα στις συναντήσεις με τους δικηγόρους του ο πρίγκιπας Χάρι ρώτησε ποια είναι η ισχύουσα νομοθεσία στην Αμερική για τα γονεϊκά του δικαιώματα σε περίπτωση διαζυγίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ