30 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για τον Ιούνιο 2023 - nail art designs με καλοκαιρινή διάθεση

Ο Ιούνιος έφτασε σηματοδοτώντας τον ερχομό του Καλοκαιριού κι εμείς υποδεχόμαστε τον καινούργιο μήνα με μια συλλογή από ολόφρεσκα σχέδια νυχιών που θα μας δώσουν όλη την έμπνευση που χρειαζόμαστε.

Είτε πρόκειται για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, είτε για τις πρώτες εκδρομές και διακοπές του καλοκαιριού, στο αφιέρωμα του Beaute την Κυριακή υπάρχουν όπως πάντα προτάσεις μανικιούρ για κάθε γούστο και κάθε περίσταση. Βασισμένες στις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Καλοκαίρι 2023 και όχι μόνο.

Το γαλλικό μανικιούρ αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του και με τις ανανεωμένες εκδοχές του σίγουρα θα βρεις εκείνη που σου ταιριάζει.

Αν όμως θες να ξεφύγεις από το γαλλικό, χωρίς ωστόσο να επιλέξεις κάτι έντονο, υπάρχει και μια συλλογή για εσένα με διακριτικά και σικ σχέδια στα νύχια.

Και βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα εντυπωσιακά και περίτεχνα σχέδια νυχιών που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους με την πρώτη ματιά!

Ανακάλυψε στη συνέχεια όλες τις προτάσεις για υπέροχα σχέδια στα νύχια τον Ιούνιο 2023!

Προτάσεις για φρέσκο γαλλικό μανικιούρ

Ξεκινάμε με ένα κλασικό λευκό γαλλικό μανικιούρ, το οποίο αποκτά μια αίσθηση πολυτελείας στολίζοντας το με διακριτικά στρας.

Επειδή όμως μιλάμε για καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια, αυτό το πολύχρωμο γαλλικό και ανάποδο γαλλικό σε παστέλ αποχρώσεις σίγουρα θα εντυπωσιάσει όλες σου τις φίλες.

Η λεπτή γραμμή στο γαλλικό είναι μεγάλη τάση φέτος, κολακεύει ιδιαίτερα τα κοντά νύχια, και το κλασικό μπλε ταιριάζει πολύ σαν επιλογή χρώματος.

Μπορείς όμως να κάνεις και ένα πολύχρωμο γαλλικό με λεπτή γραμμή σε παστέλ αποχρώσεις.

Το πορτοκαλί είναι ένα ακόμη χρώμα που θα δούμε παντού το φετινό καλοκαίρι, ακόμη και ως french nails.

Η γνωστή nail artist @phoebesummernails μας προτείνει ένα γαλλικό μανικιούρ σε υπέροχο απαλό γαλάζιο χρώμα, συνδυασμένο με κερασάκια που είναι πολύ trendy nail art για την εποχή.

Τα πράσινα νύχια έχουν την τιμητική τους τη φετινή σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι και εδώ τα βλέπουμε σε ένα ιδιαίτερα chic ombre γαλλικό.

Cherry red french nails σε συνδυασμό με floral nail art με την τεχνική των frame nails, δηλαδή βάφοντας μόνο το περίγραμμα του νυχιού και αφήνοντας το εσωτερικό άβαφο.

Και βέβαια από τις προτάσεις μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα εξαιρετικά trendy metallics και ιδιαίτερα σε ασημί απόχρωση.

Ένα άκρως καλοκαιρινό γαλλικό στα νύχια από την κορυφαία nail artist @heluviee.

Διακριτικά σχέδια νυχιών για τον Ιούνιο 2023

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας για σικ σχέδια νυχιών με ένα υπέροχο Vanilla Chrome που αποθεώνει την φρέσκια τάση των Clean Girl Nails.

Και συνεχίζουμε με ένα αφηρημένο κυματιστό nail art σχέδιο σε μωβ – λιλά χρώμα.

Η Amanda Sudół μας δείχνει τη δική της εκδοχή για abstract nails χρησιμοποιώντας baby blue και μαύρο πάνω σε nude βάση.

Το κυρίαρχο για το φετινό καλοκαίρι πορτοκαλί χρώμα συνδυάζεται εδώ υπέροχα με ένα διακριτικό γραμμικό σχέδιο νυχιών που στολίζεται με μια πινελιά πολυτέλειας.

Ένας από τους πιο διακριτικούς τρόπους για να φορέσεις έντονες αποχρώσεις στα νύχια σου. Καλοκαιρινά half moon nails σε ζωηρά καλοκαιρινά χρώματα που κάνουν υπέροχη αντίθεση με τη μπεζ βάση.

Λευκό και ροζ βερνίκι νυχιών συνδυάζονται υπέροχα σε ένα κομψό μανικιούρ που ολοκληρώνεται με διακριτικά nail art λουλουδιών που έχουν στο κέντρο τους μια κουκκίδα glitter.

Ένα ακόμη πορτοκαλί σχέδιο νυχιών το οποίο συνδυάζεται με milky nails και χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες που προσφέρουν ένα look πολυτέλειας.

Εντυπωσιακό αλλά διακριτικό ανάποδο γαλλικό με άκρες από χρυσό μεταλλικό βερνίκι και το υπόλοιπο νύχι με εφέ ροζ χαλαζία.

Τα blush nails που θυμίζουν ρουζ είναι μία ακόμη μεγάλη τάση για το Καλοκαίρι 2023, στο πλαίσιο της γενικότερης τάσης των aura nails.

Και ολοκληρώνουμε τις προτάσεις για chic σχέδια στα νύχια με ένα διακριτικό nail art για swirl nails στην υπέροχη μπλε απόχρωση της Essie που ονομάζεται Saltwater Happy.

Έντονα και εντυπωσιακά nail art designs με καλοκαιρινή διάθεση

Ονειρεμένος συνδυασμός μωβ και μπλε αποχρώσεων σε διάφανη βάση για ένα μανικιούρ που θα ξεχωρίσει.

Το μαύρο βερνίκι νυχιών είναι πλέον στις top επιλογές και το Καλοκαίρι. Εδώ το βλέπουμε σε ένα περίτεχνο σχέδιο που συνδυάζει μονοχρωματικά νύχια, διπλό γαλλικό, γραμμικά σχέδια και την απαραίτητη δόση glitter που δίνει διακριτική λάμψη!

Ένα υπέροχο όμπρε μανικιούρ που συνδυάζει τέλεια το μωβ και το ροζ, ενώ απογειώνεται με ένα αστραφτερό top coat.

Σε περίπτωση ωστόσο που αναζητάς ένα πολύ πιο λαμπερό αποτέλεσμα, αυτά τα παστέλ πολύχρωμα νύχια με γκλίτερ είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις!

Ένα ακόμη έντονο μανικιούρ που ακροβατεί ανάμεσα στο κόκκινο και το φούξια, είναι αυτό το εντυπωσιακό σχέδιο νυχιών από τη @nailsbypaulin.

Τα νέον χρώματα στα νύχια «φωνάζουν» καλοκαιρινό mood και το συγκεκριμένο γραμμικό σχέδιο δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο! Η νουντ βάση άλλωστε κάνει τα χρώματα να ζωντανεύουν ακόμη περισσότερο.

Μιας και μιλάμε για έντονα χρώματα και καλοκαιρινό mood, αυτό το όμπρε σχέδιο είναι επίσης ότι καλύτερο για τις διακοπές σου και απογειώνεται σε μία μαυρισμένη επιδερμίδα.

Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις αυτόν τον πολύχρωμο συνδυασμό swirl nails και γαλλικού με διπλή γραμμή.

Για εσένα που αγαπάς τα λευκά νύχια, αυτό το περίτεχνο και ταυτόχρονα chic σχέδιο με διακριτικές καρδούλες είναι μια πολύ καλή πρόταση, αναφέρει το beautetinkyriaki

Ένα ακόμη κομψό και περίτεχνο μανικιούρ με καμπύλες, το οποίο συνδυάζει κρεμ βερνίκι νυχιών με χρυσό γκλίτερ για ένα αποτέλεσμα με διακριτική λάμψη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ