Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Η σπάνια φωτό της κόρης τους Λίλιμπετ, από τότε που γεννήθηκε - Ποιος την μοιράστηκε;

Η μικρούλα έγινε  ετών... 

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους πριγκίπισσας Λίλιμπετ την Κυριακή και η μικρούλα , που έγινε δύο ετών, σίγουρα απόλαυσε ένα απίστευτο πάρτι. 

Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες της ξεχωριστής ημέρας, η Lilibet έλαβε ένα ξεχωριστό μήνυμα από έναν καλό οικογενειακό φίλο - τον Misan Harriman.

Ο φωτογράφος - ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος της Μέγκαν Μαρκλ και ήταν ο επίσημος φωτογράφος στο πάρτι των πρώτων γενεθλίων της Lilibet, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της οικογένειας στο Windsor, το Frogmore Cottage, πέρυσι - ανέβασε στο Instagram την Κυριακή μια αξιολάτρευτη φωτογραφία της μοναχοκόρης του Harry και της Meghan.

Η φωτογραφία, η οποία κοινοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι με αφορμή τα πρώτα της γενέθλια, δείχνει τη Lilibet να κάθεται στο γρασίδι, ενώ φοράει το πιο αξιολάτρευτο μπλε φόρεμα, αναφέρει το HELLO.

"Ευτυχισμένα γενέθλια", έγραψε απλά ο Misan μαζί με το στιγμιότυπο.

Η γλυκιά αφιέρωση του Misan δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς τον Μάιο μοιράστηκε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία του πρίγκιπα Archie με αφορμή τα τέταρτα γενέθλιά του, τα οποία έπεσαν μαζί με τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα.

Ο Misan είναι στο πλάι του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ πολλά χρόνια τώρα και τους έχει συνοδεύσει σε σημαντικές περιστάσεις, μεταξύ άλλων τους φωτογράφισε πέρυσι όταν εμφανίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής One Young World στο Μάντσεστερ, λίγες ημέρες πριν από το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β'. Ο 46χρονος τράβηξε επίσης τις φωτογραφίες της δεύτερης εγκυμοσύνης της Meghan.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ