Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Την προσοχή μας τραβούν θέματα πρακτικά της δουλειάς ή των υποχρεώσεων μας

Τι επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της μέρας, στρέφοντας την προσοχή μας σε θέματα πρακτικά της δουλειάς ή των υποχρεώσεων μας. Τις πρωινές ώρες σχηματίζει χιαστί όψη με τον Ήλιο κι έτσι από τη μια θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και από την άλλη εύκολα παρασυρόμαστε από πιο διασκεδαστικές συζητήσεις και ενδιαφέροντα. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Αιγόκερω, προτρέποντας σας να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της καριέρας σας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Το θέμα είναι ότι μολονότι μπορεί τώρα να σκέφτεστε μια δελεαστική πρόταση που πιθανώς έχετε, ταυτόχρονα να σας πιάνουν και κάποιες αγωνίες σχετικά με το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα, αν θα σας μένει χρόνος για να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας επιδιώξεις και σχέσεις, αλλά και κατά πόσο θα είστε ικανοποιημένοι στο τέλος και στο κομμάτι των οικονομικών. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερου, τις πρωινές ώρες η χιαστί όψη Σελήνης-Ήλιου μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερο στρες σήμερα. Το πιθανότερο όμως είναι ότι η πηγή του στρες δεν είναι εξωτερική. Δεν σας πιέζει κάποιος ή μια κατάσταση απαραίτητα και νιώθετε έτσι. Μπορεί να είναι ένα δικό σας θέμα κι επειδή είστε άνθρωποι που νοιάζεστε για τους άλλους και για την πορεία των καταστάσεων, να σας απασχολεί γενικότερα το μέλλον και οι εξελίξεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα κυρίως από το μεσημέρι και μετά να κοιτάξετε κάποια ζητήματα με την άνεση χρόνου που θα θέλατε, πιο ήρεμα, πιο συγκεντρωμένα και να κλείσετε και πολλές από τις εκκρεμότητες που έχετε. Από την άλλη βέβαια ίσως σας είναι δύσκολο τις πρωινές ώρες να αποφύγετε να σας διακόπτουν και να σας αποσυντονίζουν λίγο. Από το απόγευμα το ένστικτό σας θα λειτουργεί καλύτερα όπως και η διαίσθηση σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ