Σοφία Μητσοτάκη, ετών 26: «Πάντα δίπλα σου, σ’ αγαπώ πολύ» το τρυφερό μήνυμα της Μαρέβα - Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες (φωτό)

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη ευχήθηκε δημόσια στην Σοφία Μητσοτάκη με μία ανάρτηση που ξεχειλίζει αγάπη.

Εορταστικό είναι σήμερα το κλίμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η πρωτότοκη κόρη του πρώην πρωθυπουργού και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, Σοφία έχει γενέθλια και κλείνει το 26ο έτος ζωής.

Η Σοφία Μητσοτάκη έχει σπουδάσει Δημόσια Υγεία στο πανεπιστήμιο John Hopkins και εργάζεται στον χώρο των τραπεζών. Τα τελευταία χρόνια μένει στο Λονδίνο όπου και εργάζεται. Αυτή την περίοδο κατέχει υψηλόβαθμο πόστο στα κεντρικά γνωστής εταιρίας στη Βρετανική πρωτεύουσα, ως επικεφαλής υπεύθυνη για τις σχέσεις του ομίλου με τους μετόχους του και το επενδυτικό κοινό.

 

Μαζί με τα αδέρφια της (Δάφνη και Κωνσταντίνο) αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες των γονιών της, οι οποίοι συχνά δημοσιεύουν φωτογραφίες μαζί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη για τα γενέθλια της κόρης της

Πριν λίγες ώρες η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ δημοσίευσε μια φωτογραφία για να ευχηθεί δημόσια «Χρόνια πολλα» στην κόρη της, τονίζοντας πόσο περήφανη είναι για εκείνη.

«Χρόνια Πολλά Σοφία μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την ημέρα. Η πρώτη φορά που έγινα μαμά. Είμαι πολύ περήφανη για εσένα, για την καλοσύνη σου και για ότι έχεις καταφέρει. Πάντα δίπλα σου. Σ’αγαπώ πολύ», έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

 

Ένα γλυκό φιλί και η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα περσινά γενέθλια της Σοφίας

Πέρσι ανήμερα των γενεθλίων της Σοφίας Μητσοτάκη ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε ένα πολύ τρυφερό post στο οποίο έγραψε:

«Πέρασαν 25 χρόνια απο τότε που γέμισες τη ζωή μας με φως! Χρόνια πολλά Σοφάκι!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ