Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή - Προσοχή στη δουλειά μας, στις δραστηριότητες μας & στην επικοινωνία με άλλους

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή τις πρώτες ώρες της Παρασκευής, γι’ αυτό ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στον δρόμο για τη δουλειά ή τις όποιες δραστηριότητες μας όσο και στην επικοινωνία με τους άλλους. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στις 07:24 μέχρι τις 13:14 το μεσημέρι που θα πάρει θέση στους Ιχθύς. Οι ώρες της κενής πορείας προσφέρονται για πολύ χαλαρά προγράμματα και για ξεκούραση και όχι για λήψη αποφάσεων. Η κύρια όψη της ημέρας είναι το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ενισχύει ακόμη περισσότερο τη χαλαρότητα. Η όψη αυτή μας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους, ονειροπόλους, ενώ ενισχύει και τις τάσεις φυγής από την πραγματικότητα. Σαφώς δεν βοηθά ιδιαίτερα να είμαστε συγκεντρωμένοι σε πρακτικά ζητήματα, ευτυχώς όμως για τους περισσότερους είναι το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας και ξεκινούν τα πλάνα για εξόδους ή και για βόλτες στη θάλασσα.

ΚΡΙΟΣ

Από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς σάς βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι ή με πολύ δικά σας άτομα, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Πιθανώς βέβαια να έχετε κουραστεί από τις υποχρεώσεις όλης της εβδομάδας που δεν ήταν και λίγες και να ψάχνετε λίγη ξεκούραση. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με την ψυχική σας ηρεμία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς από το μεσημέρι κι έπειτα ευνοεί την επαφή με φίλους και γνωστούς, μολονότι το μυαλό σας θα είναι κάπως διασκορπισμένο σε πολλά και διαφορετικά πράγματα, κάνοντας δύσκολο να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας με το εξάγωνο του Ερμή προς τον Ποσειδώνα. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας και βρείτε κάτι διασκεδαστικό να κάνετε έστω και για το βράδυ. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να δείτε ένα φίλο-η, να βγείτε για ένα δείπνο, να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική ή ταινία! Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο άνετη και κοινωνική Παρασκευή, που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο όπως και το όμορφο Σαββατοκύριακο που έρχεται. Τις πρωινές ώρες προσέχετε λίγο περισσότερο στην επικοινωνία αλλά και στην οδήγηση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ