Γαμπρός & νύφη η Εύη Βατίδου με τον γοητευτικό σύντροφο της, Ηλία Κωνσταντίνου - Στις Κάννες η εμφάνιση έκπληξη του ερωτευμένου ζεύγους (φωτό)

Απολαμβάνουν το χρόνο που είναι μαζί

Ήταν αρχές Μαΐου όταν μάθαμε κι επίσημα για τη νέα σχέση στη ζωή της Εύης Βατίδου.

Ο Ηλίας Κωνσταντίνου είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά της και η ίδια αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη μέσα από τη συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Διαβάστε ακόμη: Ηλίας Κωνσταντίνου για Εύη Βατίδου: «Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο την ώρα που έτρεχε στον διάδρομο» - Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση τους (βίντεο)

Ανέφερε μάλιστα ότι ο αγαπημένος της είναι 35 ετών. Φαίνεται πως τα 12 χρόνια που τους χωρίζουν -εκείνη είναι 47- δεν παίζουν κανένα ρόλο.

 «Μερικές φορές, οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία», είχε γράψει σε ανάρτησή της.

Το ζευγάρι περνάει όμορφες στιγμές στις Κάννες
Η Εύη Βατίδου και ο σύντροφός της, Ηλίας Κωνσταντίνου βρέθηκαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες στις Κάννες και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε όμορφες στιγμές.

Διαβάστε ακόμη: Αλέξης Κούγιας για τη νέα σχέση της Εύης Βατίδου: «Ο άνδρας πρέπει να είναι άνδρας, έχει αδικήσει τον εαυτό της» (βίντεο)

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Πιασμένοι χέρι - χέρι και ανταλάσσοντας τρυφερές αγκαλιές απολαμβάνουν κάθε στιγμή. 

Διαβάστε ακόμη: Ευη Βατίδου: Τι απαντάει στα κακόβουλα σχόλια για το νέο της σύντροφο - «Αν ήμουν 60 και αυτός 73 συμφωνείς;» (φωτό)

Η Εύη Βατίδου επέλεξε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα συνδυάζοντας το με επίσης λευκά mules κι ένα μπλε clutch, ενώ ο Ηλίας Κωνσταντίνου επέλεξε ένα black and white κοστούμι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ