Με boho πουκαμίσα η ΠτΔ στην έναρξη του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Θαλασσί & κανελί τα χρώματα που επέλεξε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τη χαλαρή εμφάνιση της (φωτό)

Ποιοι έδωσαν το "παρών"

Τις πόρτες της άνοιξε για μια ακόμη χρονιά η Πειραιώς 260, υποδεχόμενη το κοινό του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου σε μια γιορτή τέχνης που θα κρατήσει από τις 7 Ιουνίου μέχρι και τις 20 Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμη: Πανηγυρική η έναρξη του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στην Πειραιώς 260!

Θέατρο, μουσική, χορός, όπερα street dance και βραδιές διασκέδασης στον βιομηχανικό χώρο της Πειραιώς, που μεταμορφώνεται και φέτος σε δημοφιλή προορισμό για τους φίλους του Φεστιβάλ και για όσους θέλουν να απολαύσουν ξεχωριστά θεάματα και να περάσουν μερικές ώρες με παρέα και χαλαρό ποτό στον πιο ατμοσφαιρικό χώρο της Αθήνας.

Φυσικά σε ένα τέτοιο event δε γινόταν να μη δώσει το "παρών" η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Συγκεκριμένα, η κ. Σακελλαροπούλου έκανε μία casual εμφάνιση επιλέγοντας boho πουκαμίσα σε απόχρωση του θαλασσί κι ένα κανελί παντελόνι. 

Ολοκλήρωσε το look της με εσπαντρίγιες με χαμηλό τακούνι. 

Ο φωτογραφικός φακός του ndp την απαθανάτησε να συζητάει με το νέο υπουργό πολιτισμού, Γιώργο Κουμεντάκη. 

Διαβάστε ακόμη: Κ. Σακελλαροπούλου: "Η Επανάσταση του 1821 πέτυχε χάρη στην αυτοθυσία πολλών" - Το μήνυμα για την εθνική εορτή

Μεταξύ άλλων στο σημείο βρέθηκαν και οι: Δημήτρης Πασσάς, Κατερίνα Ευαγγελάτου, Ελένη Δουνδουλάκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ