Γιάννης Φλωρινιώτης: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον μεγάλο τραγουδιστή - Ποιοι πήγαν στην κηδεία (φωτό)

Συντετριμμένη η κόρη του, Άννα...

Το τελευταίο "αντίο" είπαν σήμερα, συγγενείς, φίλοι και πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου, στον Γιάννη Φλωρινιώτη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά ενώ η ταφή έγινε στο Νεκροταφείο του Σχιστού.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Φλωρινιώτης: «Τα παιδιά είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, μας έπιασε απροετοίμαστους» - Τι λέει η γυναίκα του, Μάχη (βίντεο)

Τραγικές φιγούρες τα τρία παιδιά του τραγουδιστή, που καλούνται να διαχειριστούν τη βαριά απώλεια.

Διαβάστε ακόμαΓιάννης Φλωρινιώτης: «Μπαμπάκα μου σήκω…» - Συγκλονίζουν τα λόγια της κόρης του, Άννας - Η προφητική του ανάρτηση 4 μέρες πριν πεθάνει (βίντεο)

Αννούλα Φλωρινιώτη-Γωγώ Γαρυφάλλου

Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: Τραγικές φιγούρες τα τρία παιδιά του - Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο, ποιοι έδωσαν το παρών

Τάσος Μπουγάς

Αννούλα Φλωρινιώτη-Γωγώ Γαρυφάλλου

Νίκος Φλωρινιώτης

Σπύρος Μπιμπίλας

Όμηρος Ευστρατιάδης

ΚΗΔΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ

ΚΗΔΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ

Τον επικήδειο λόγο εκφώνησε με δάκρυα στα μάτια, η κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή, Άννα Φλωρινιώτη.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Φλωρινιώτης: Ο «βασιλιάς των στρας» από το ορφανοτροφείο στον Βαμβακάρη - Η πιο cult φιγούρα της ελληνικής μουσικής (φωτό & βίντεο)

«Είμαι περήφανη για σένα πατέρα. Είσαι ο μοναδικός άντρας της ζωής μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, είμαι πολύ συγκινημένη για την αγάπη που δείξατε στον πατέρα μου. Ξέρω ότι μας βλέπει αυτή τη στιγμή και επιτέλους νιώθει ότι εκτιμάνε την καλοσύνη του, την αγάπη του και το ταλέντο του. Είναι ένας και μοναδικός ο Γιάννης Φλωρινιώτης» είπε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ