H Shakira έγινε γοργόνα - Η φωτό στο Instagram που πήρε 1,5 εκατ. likes & η περίεργη λέξη που χρησιμοποίησε

Tι σημαίνει άραγε η λέξη; 

 Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Shakira εξέπληξε τους ακολούθους της αφού μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία είναι ντυμένη γοργόνα.

Αυτό όμως που τράβηξε την προσοχή , ήταν μια περίεργη λέξη που συμπεριέλαβε στην περιγραφή της ανάρτησής της. Η λεξη αυτή είναι το Thingamabob. 

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια ποζάρει δείχνοντάς μας την πλάτη της.

Αυτή η παράξενη λέξη, η οποία αποτελεί μέρος μιας εμβληματικής φράσης από την ταινία (Η Μικρή Γοργόνα), εμφανιζόταν στις σκηνές στις οποίες η πρωταγωνίστρια προσπαθούσε να περιγράψει διάφορα αντικείμενα που ανήκαν στον κόσμο των ανθρώπων.

Στην ανάρτησή της γράφει: ''Θέλετε thingamabobs? Έχω είκοσι", μια φράση που αποτελεί μέρος του τραγουδιού, της ταινίας που μελοποίησε.

Η ανάρτηση της Shakira έφτασε πάνω από ένα 1,5 εκατ. likes και αρκετά σχόλια στα οποία οι χρήστες την ρωτούσαν για το νόημα αυτής της παράξενης λέξης.

Η νέα της ζωή

Να σημειώσουμε πως η Σακίρα γύρισε σελίδα μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ και πλέον προτεραιότητα για εκείνη αποτελούν τα παιδιά της και η καριέρα της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «La Vanguardia»η Κολομβιανή τραγουδίστρια αναζητά νταντά για να τη βοηθά με τα παιδιά και προσφέρει έναν πολύ καλό μισθό.

Το άτομο που θα επιλεγεί για να φροντίζει τα παιδιά της τραγουδίστριας δεν θα πρέπει να έχει καμία επαφή με τον Τύπο. Η Σακίρα που πλέον ζει με τα παιδιά της στο Μαϊάμι θέλει να βρει το ιδανικό άτομο.

«Φουντώνουν» οι φήμες για Σακίρα και Χάμιλτον

Φουντώνουν ακόμη περισσότερο οι φήμες που θέλουν τον Lewis Hamilton και την Σακίρα να είναι ζευγάρι. Μετά το Μαϊάμι, η Κολομβιανή σταρ βρέθηκε και Grand Prix της F1 στην Ισπανία, με τους δυο τους να φωτογραφίζονται κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου.

Διαβάστε ακόμη: Σακίρα: Φλερτ με τον Τομ Κρουζ & μυστικό δείπνο με τον Λιούις Χάμιλτον - Δεν αφήνει single για single η φρεσκοχωρισμένη (φωτό - βίντεο)

Η Σακίρα είναι πλέον μόνιμη κάτοικος Μαϊάμι αλλά ταξίδεψε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Βαρκελώνη για να δει το Grand Prix, εκεί όπου ο Hamilton τερμάτισε 2ος. Και κάπως έτσι ξαναφούντωσαν οι φήμες για ειδύλλιο…

 

Για την Σακίρα ήταν η πρώτη φορά που επέστρεψε στη Βαρκελώνη αφότου εγκατέλειψε την Ισπανία με τους γιους τους αφότου χώρισε με τον Ζεράρ Πικέ.

 

Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο , Σακίρα και Lewis Hamilton δείπνησαν με φίλους στο ιαπωνικό εστιατόριο Parco. Η νύχτα για το νέο φημολογούμενο ζευγάρι , ήταν μεγάλη αφού κυκλοφορούν πλάνα τους από κλαμπ της Βαρκελώνης όπου διασκέδασαν παρέα με τον Νεϊμάρ και τον Κίλιαν Εμπαπέ. Η φωτογραφία έγινε viral στα social media με τους θαυμαστές της να σπεύδουν να σχολιάσουν.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Σακίρα: Ψάχνει νταντά για τα παιδιά της και πληρώνει τα... διπλά - Βάζει όμως έναν όρο, ποιος είναι αυτός

Ένας μάλιστα θαυμαστής σχολίασε με τους στίχους του διάσημου τραγουδιού της, με το οποίο πίκαρε τον πρώην σύζυγό της, λέγοντας «αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio, αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo» και να τους παραφράζει, γράφοντας στα σχόλια: «Αντάλλαξες ένα Twingo με μια Formula 1».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ