Αυτή είναι η αδελφή του Έλον Μασκ: Αγκαλιά με την τopmodel μαμά της που μας επισκέφτηκε πρόσφατα (φωτό)

Μαμά και κόρη, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμοΈλον Μασκ, δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας που διακατέχεται από με επιχειρηματικό δαιμόνιο.

Η Τόσκα Μασκ, η μικρότερη αδερφή του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου, αποδεικνύει ότι το πάθος για τις επιχειρήσεις είναι θέμα DNA.

H Τόσκα έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην οικοδόμηση μιας άλλης πλατφόρμας streaming TV με ένα σαφώς διαφορετικό κοινό στο μυαλό: τις γυναίκες που αναζητούν ρομαντικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και περιεχόμενο αυτού του τύπου γενικότερα.

 

 

Η μικρή αδελφή του Έλον έφτιαξε το δικό της «Netflix» που λέγεται Pasionflix. 

Το Passionflix έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του 2017 και είναι πλέον διαθέσιμο σε 150 χώρες. Το περιεχόμενό του προσφέρεται με υπότιτλους σε εννέα γλώσσες. 

Μάλιστα, χθες η μητέρα τους, Maye Musk - μια topwoman που θαυμάζουν πολλές γυναίκες - ανάρτησε στο Istagram της μία φωτογραφία με την κόρη της και ανακοίνωσε πως άλλη μία ταινία έκανε πρεμιέρα στο passionflix. 

 

 

Σε μία άλλη φωτογραφία βλέπουμε και την μικρή της εγγονή. 

Στην Σαντορίνη η Maye Musk

Επίσημη προσκεκλημένη του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Πολυτελούς Τουρισμού στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε στις 29 και 30 Απριλίου στη Σαντορίνη ήταν η Maye Musk. 

Το διεθνούς εμβέλειας Συνέδριο με τίτλο “The Luxury Side of Greece”, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Θήρας και την εταιρεία “Update Entertainment”.

Δείτε επίσης: Στην Σαντορίνη η Maye Musk, η πανέμορφη 75xρονη μητέρα Elon -Τι είπε για το πρώτο της ταξίδι στην Ελλάδα με άδεια τσέπη πριν 40 χρόνια

 

Η περίφημη Maye,  θρυλικό top model, διαιτολόγος και μητέρα του χαρισματικού επιχειρηματία Elon Musk, Elon Musk φωτογραφίστηκε αποκλειστικά για το τεύχος Ιουνίου του In style Greece.

Μια ανατρεπτική αποκλειστική για την Ελλάδα φωτογράφιση από Γάλλους συνεργάτες του περιοδικού @mephistophelesproductions που πήγαν ειδικά για την επική φωτογράφηση στη Σαντορίνη.

 

Η επιλογή των ρούχων της φωτογράφισης είναι δημιουργίες ταλαντούχων σχεδιαστών από την εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού SS23 και αντιπροσωπεύουν χώρες, όπου το βιβλίο της κυρίας Musk «Woman with a plan» έχει κάνει τεράστια επιτυχία.

 

Η αποκλειστική συνέντευξη της Maye Musk στη δημοσιογράφο Άντα Ηλιοπούλου είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, καθώς απαντά σε ερωτήσεις που αφορούν στις προσωπικές της δυσκολίες και τον τρόπο που τις ξεπέρασε, το μόντελινγκ, την σχέση της με τον ευρηματικό επιχειρηματία και γιο της Elon Musk και άλλα πολλά που θα συζητηθούν.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ