Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Είμαι 100% υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια» (βίντεο)

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη θέση της στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια αλλά και για το τι δεν θα έκανε στην τηλεόραση.

Με αφορμή τη συναυλία που έδωσε στο Athens Pride, η Ελένη Τσαλιγοπούλου τόνισε ότι είναι 100% υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tsaligopoulou eleni (@tsaligopouloueleni)

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega, όπου τόνισε ότι «όλη μου τη ζωή γνωρίζω και κάνω παρέα με ιδιαίτερους ανθρώπους. Δεν είναι το ιδιαίτερο μόνο το να είσαι γκέι, είναι εκατοντάδες άλλα πράγματα».

«Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα ταμπού και μου κάνει εντύπωση. Όχι όπως πριν από μία δεκαετία, πόσο μάλιστα πριν από μια εικοσαετία. Είμαι 100% υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Θεωρώ ότι είναι ο άνθρωπος, δεν έχει να κάνει καθόλου με το φύλο και δεν έχει να κάνει καθόλου με όλα τα άλλα τα οποία μια ολόκληρη κοινωνία για πάρα πολλά χρόνια μας έβαζε στο μυαλό».

Διαβάστε ακόμη: "Δεν είσαι η μόνη- Δεν είσαι μόνη" - Η μεγάλη συναυλία Ελένη Τσαλιγοπούλου & Bogaz Musique Encardiaγια την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

«Εγώ λέω και σε φίλους μου, πολύ ταλαντούχους, ότι πρέπει να τις βροντοφωνάξουν τις ερωτικές τους επιλογές και θα πρέπει να μιλήσουν για αυτές μέσα από την τέχνη του τραγουδιού και μέσα από την τέχνη της μουσικής», είπε ακόμη η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ