Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε βραδινή έξοδο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο & τα πεθερικά της! - Με black & white look και glam τσάντα (φωτό)

Τρυφερές στιγμές για το ζευγάρι ....

Σε μια νέα βραδινή της έξοδο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. To αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Τeatro. Ο φακός μάλιστα τους εντόπισε σε τρυφερές στιγμές.

Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε το ζεύγος, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στα μπουζούκια ωστόσο, εκείνο που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν πως μαζί με το ζευγάρι ήταν και οι γονείς του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Βλάσης και Ειρήνη.

Τα πεθερικά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βλάσης και Ειρήνη Σταθοκωστοπούλου, εμφανίζονται σπάνια. Κρατούν ένα χαμηλό προφίλ και δεν θέλουν να απσσχολούν τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο για το look της; Η παρουσιάστρια διάλεξε ένα black & white σύνολο με λευκό πουκάμισο και μαύρο τζιν παντελόνι. Το συνδύασε με μαύρo σακάκι τύπου tuxedo. Στα χέρια της κρατούσε μια τσάντα Μarina Raphael, ένα σχέδιο με κρύσταλλα Swarovski και ιδιαίτερη λαβή σε ορθογώνιο σχήμα.

Μάλιστα ολοκλήρωσε το look της με εντυπωσιακά κοσμήματα. τον λαιμό της μάλιστα φόρεσε ένα μενταγιόν που έγραφε Μama. Η Κωνσταντίνα άλλωστε είναι μαμά ενός αγοριού, του Σταθοκωστόπουλου junior.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με φούξια silk φόρεμα & ασορτί mules στη βάφτιση του γιου Σιαμπάνη - Σταθοκωστόπουλου - Έλαμπε στο πλάι του συζύγου της, Βασίλη (φωτό)

To ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδί τον περασμένο Ιανουάριο. Την περασμένη εβδομάδα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στη βάφτιση του γιου του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη. Η παρουσιάστρια τόνισε: «Θα κάνουμε πρώτα τη βάφτιση του γιου μας και μετά τον θρησκευτικό γάμο. Ξεχωριστά τα μυστήρια. Εμείς είμαστε πιο μαζεμένοι, θα γίνουν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Προέχει η βάφτιση του παιδιού, αν και έχουμε κάνει ονοματοδοσία. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι η βάφτιση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ