Πρίγκιπας Χάρι: Σε casual διάθεση ποζάρει με αεροσυνοδό γνωστής εταιρείας - Με μαύρο μπλουζάκι ... ένας απλός, καθημερινός πολίτης! (φωτό)

Μία πιο χαλαρή εμφάνιση για τον πρίγκιπα

Ο πρίγκιπας Χάρι καθώς επέστρεφε στην Καλιφόρνια από το Λονδίνο πόζαρε στο πλευρό αεροσυνοδού της American Airlines και οι εικόνες τους κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Χάρι φορώντας ένα πόλο μπλουζάκι και ένα μαύρο παντελόνι ήταν σε casual διάθεση. Ο Χάρι φαινόταν απλός με μαύρο μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι: "Σπάει" την παράδοση για ακόμη μία φορά! - Τι τον οδήγησε στα δικαστήρια;

Επέστρεψε στις ΗΠΑ ενώ είχε βρεθεί στο Λονδίνο για να καταθέσει στο δικαστήριο καθώς είχε κάνει μήνυση κατά της Mirror Group, υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποίησαν παράνομες μεθόδους για να λάβουν πληροφορίες για τον ίδιο. «Ως παιδί, κάθε ένα από αυτά τα άρθρα έπαιξε σημαντικό και καταστροφικό ρόλο στην ενηλικίωσή μου», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι: «Θα ήταν ευπρόσδεκτος ξανά στη βασιλική οικογένεια» - Με ποιον όρο θα επέστρεφε πίσω;

Ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίζεται ότι ο Τύπος έφταιγε εν μέρει για την κατάρρευση της σχέσης του με την πρώην του Τσέλσι Ντέιβι. «Τελικά, αυτοί οι παράγοντες την οδήγησαν να πάρει την απόφαση ότι η βασιλική ζωή δεν ήταν για εκείνη, κάτι που με αναστάτωσε εκείνη την εποχή. Για όλη μου τη ζωή ο Τύπος με παραπλανούσε και κάλυπτε την αδικοπραγία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ