Νίκος Βέρτης: "Επεισόδιο" με σεκιούριτι που έσπρωξε θαυμαστή από τη σκηνή - Η αντίδραση του τραγουδιστή (βίντεο)

" Έχουμε μόνο χιλιάδες αγκαλιές για εσάς"

Μάρτυρας ενός δυσάρεστου περιστατικού έγινε ο Νίκος Βέρτης στη διάρκεια συναυλίας του στη Λεμεσό της Κύπρου για τα 20 χρόνια της καριέρας του.

Όπως καταγράφεται και σε σχετικό βίντεο που «ανέβασε» χρήστης του TikTok, κάποια στιγμή ένας θαυμαστής του τραγουδιστή ανέβηκε στη σκηνή, επιχειρώντας να τον προσεγγίσει.

Ωστόσο, μόλις έγινε αντιληπτός από άνδρες της ασφάλειας, ο άνδρας απομακρύνθηκε με αρκετά απότομο τρόπο, με έναν σεκιούριτι να τον «πετάει» από τη σκηνή στο κοινό που ήταν συγκεντρωμένο από κάτω, σπρώχνοντάς τον.

Νίκος Βέρτης: Έχουμε μόνο χιλιάδες αγκαλιές για εσάς
Το περιστατικό έγινε αμέσως αντιληπτό από τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος έσπευσε να διακόψει το πρόγραμμα προκειμένου να διευθετήσει την κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη: O Νίκος Βέρτης σε mood αποκαλύψεων: ''Αν ήμουν γκέι, δεν θα ντρεπόμουν να το πω - Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε με χυδαιότητα & γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο

«Προσοχή, δεν θέλω να πάθει κανείς τίποτα. Έχουμε μόνο χιλιάδες αγκαλιές για εσάς. Ήρεμα, μην σπρώχνετε τον κόσμο», είπε ο τραγουδιστής απευθυνόμενος προς τους άνδρες της εταιρείας σεκιούριτι, με το κοινό να τον επευφημεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ