Λαρίσσα & Λετίσια δίδυμες ολόιδιες: Τα έχουν με τον Λούκας & τον Φιλίπε επίσης ολόιδιους - Ε τελικά μπερδεύονται! (φωτό - βίντεο)

Μπορεί και να συμβεί ...

Τα πάντα είναι… διπλά σε αυτή την ιστορία. Η Βραζιλιάνα influencer Larissa Lazzarin λέει ότι η ίδια και η δίδυμη αδελφή της, Leticia Lazzarin, μπερδεύουν τους φίλους τους, οι οποίοι είναι επίσης δίδυμοι.

Σε ένα TikTok, το οποίο αναρτήθηκε την Παρασκευή και έχει προβληθεί σχεδόν 12 εκατομμύρια φορές, η 19χρονη Larissa δείχνει τη δίδυμη αδελφή της Leticia να συνομιλεί με τον φίλο της Filipe Orsato ενώ βρίσκεται στο γυμναστήριο.

«Αυτή εκεί πέρα είναι η δίδυμη αδελφή μου και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι εκείνος είναι το αγόρι μου», εξηγεί η Larissa. «Μετά μπερδεύομαι».

Γυρίζοντας την κάμερα, η Larissa εστιάζει στη συνέχεια στο δικό της αγόρι, τον Lucas Orsato, ο οποίος γυμνάζεται σε ένα μηχάνημα. «Αλλά όταν κοιτάζω τον άλλο, συνειδητοποιώ ότι είναι το αγόρι μου», συνεχίζει.

Η influencer, η οποία καταγράφει τις διάφορες περιπλανήσεις της δίδυμης αδελφής της και των συντρόφων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αστειεύτηκε ότι τα αγόρια «μοιάζουν πάρα πολύ» και «ίσως αλλάξαμε και δεν το καταλάβαμε καν».

Αρκετοί χρήστες του TikTok γέλασαν με την μπερδεμένη κατάσταση. «Φαντάζομαι στο γυμναστήριο να μπερδεύονται όταν βλέπουν ένα ζευγάρι στη μία πλευρά και ξαφνικά ένα άλλο στην άλλη», παρατήρησε ένας σχολιαστής.

«Μπορείτε να φανταστείτε και τα δύο ζευγάρια να έχουν δίδυμα παιδιά», έγραψε ένας δεύτερος χρήστης.

«Εγώ θα έβαζα ένα βραχιόλι αναγνώρισης», πρότεινε ένα τρίτο άτομο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ