Louis Vuitton στην Ελλάδα: Τι φόρεσαν οι αγαπημένοι celebrities στην παρουσίαση κοσμημάτων του οίκου - Glam & chic με υπέροχες δημιουργίες (φωτό)

Έλαμπαν από πάνω μέχρι κάτω!

Μετά το Πόρτο Χέλι, όπου οι λαμπερές celebrities και ambassadors του Louis Vuitton ταξίδεψαν για ένα ειδικά προετοιμασμένο δείπνο, η Francesca Amfitheatrof παρουσίασε την Deep Time, τη νέα της συλλογή Υψηλής Κοσμηματοποιίας του οίκου: ένα επικό ταξίδι στους αιώνες, αφηγούμενο από τους πιο εξαιρετικούς λίθους. Στην ξεχωριστή εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλές διάσημες καλεσμένες και φόρεσαν εντυπωσιακές δημιουργίες Louis Vuitton.

Η Léa Seydoux φόρεσε μια μίντι κρεμ φούστα και λευκό πουκάμισο με μαύρες γόβες και μια ασημί glass case. Φοράει επίσης ένα κολιέ από λευκό χρυσό και διαμάντια, δαχτυλίδια καθώς και σκουλαρίκια από λευκό και κίτρινο χρυσό από τις συλλογές Louis Vuitton High Jewellery.

Διαβάστε ακόμη: Zendaya: "Μεταγραφή" της σταρ σε γαλλικό οίκο - Γίνεται η νέα ambassador και το πρόσωπο της πιο iconic τσάντας! (φωτό - βίντεο)

Η Urassaya Sperbund φόρεσε ένα μαύρο και ασημί κεντημένο φόρεμα, μαύρα πέδιλα και ένα μαύρο δερμάτινο Petite Malle. Φόρεσε επίσης ένα κολιέ από λευκό και ροζ χρυσό με ρουμπίνι και διαμάντια και ένα δαχτυλίδι από λευκό χρυσό και διαμάντια από τις συλλογές Louis Vuitton High Jewellery.

Η Victoria Song φόρεσε ένα γκρι μπουστάκι φόρεμα σε σχήμα καρδιάς με μαύρη δερμάτινη ζώνη, μαύρες γόβες και μια μπεζ τσάντα. Φόρεσε επίσης σκουλαρίκια από λευκό χρυσό και διαμάντια, βραχιόλι και κολιέ από τις συλλογές Louis Vuitton High Jewellery.

Η Aya Omasa φόρεσε ένα μαύρο κεντημένο φόρεμα, μαύρα δερμάτινα πέδιλα και μια ροζ Mini Coussin τσάντα. Φόρεσε επίσης σκουλαρίκια από λευκό χρυσό και διαμάντια, κολιέ και βραχιόλι και ένα δαχτυλίδι από λευκό χρυσό με σμαράγδι και διαμάντια από τις συλλογές Louis Vuitton High Jewellery.

Η Chrissie Chau φόρεσε ένα γκρι φόρεμα με μαύρο vinyl criss cross top, μαύρα δερμάτινα σανδάλια και μια Monogram Petite Malle τσάντα. Φόρεσε επίσης σκουλαρίκια από κίτρινο και λευκό χρυσό με ρουμπίνια και διαμάντια, βραχιόλι από κίτρινο χρυσό και διαμάντια καθώς και δαχτυλίδι και βραχιόλι από λευκό χρυσό και διαμάντια από τις συλλογές Louis Vuitton High Jewellery.

Διαβάστε ακόμη: Αποκλειστικό: Το eirinika στο πολυθέαμα του Louis Vuitton στο Παρίσι - Ο «Αυτοκράτορας Λουδοβίκος» της μόδας έστησε μεγαλειώδη έκθεση & ένα πολυκατάστημα μόνο για 1 χρόνο! (φωτό & βίντεο)

Τέλος, η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι, τρισδιάστατο ζακάρ crop box top με μαύρες γόβες και ένα πολύχρωμο clutch Petite Malle. Ολοκλήρωσε το look με σκουλαρίκια από λευκό χρυσό, ζαφείρια και διαμάντια, δαχτυλίδι και βραχιόλι από τις συλλογές Louis Vuitton High Jewellery.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ