Γιάννης Μαρκόπουλος: Το τελευταίο αντίο στην κηδεία του στη Μητρόπολη Αθηνών - Ποιοι πήγαν (φωτό)

Ολοκληρώθηκε το λαϊκό προσκύνημα

Ολοκληρώθηκε το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του μεγάλου συνθέτη, Γιάννη Μαρκόπουλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών το περασμένο Σάββατο 10 Ιουνίου και ξεκίνησε η κηδεία του στη Μητρόπολη Αθηνών.

Την ώρα της μεταφοράς της σορού του Γιάννη Μαρκόπουλου από το παρεκκλήσι προς τη Μητρόπολη, για να ξεκινήσει η κηδεία, ο κόσμος που βρισκόταν εκεί τίμησε τον μεγάλο συνθέτη με το χειροκρότημά του και κάποιοι φώναξαν «αθάνατος».

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Μαρκόπουλος: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του - Το απόγευμα η κηδεία του (φωτό - βίντεο)

Στην κηδεία του Γιάννη Μαρκόπουλου παραβρέθη και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος εκφώνησε και επικήδειο.

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου και κατόπιν παράκλησης της οικογένειας του εκλιπόντος θα εκφωνήσει επικήδειο» , ήταν η ανακοίνωση.

Εκτός του Νίκου Ανδρουλάκη, παρούσα στην κηδεία είναι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μαζί με την Αλέκα Παπαρήγα. Παρών είναι και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Στην κηδεία του Γιάννη Μαρκόπουλου πήγαν, επίσης, και άλλοι καλλιτέχνες όπως ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης, ο Θέμης Ανδρεάδης, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Νταλάρας.​​​​​​​

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ