Με λαχανί τουαλέτα η βασίλισσα Σόνια της Νορβηγίας, με σομόν η πριγκίπισσα Μαίρη - Το φόρεμα υπερπαραγωγή της Μαργκρέτε, αδελφής της Άννας - Μαρίας (φωτό - βίντεο)

Υπέροχες όλες τους!

Απο χθες ο βασιλιάς Χάραλντ και η σύζυγός του, η βασίλισσα Σόνια ταξίδεψαν για την επίσημη επίσκεψη στη Δανία.

Σύμφωνα με το Royal Watcher, οι Νορβηγοί βασιλείς επισκέφθηκαν τη Δανία για να συμμετάσχουν σε μια νορβηγική επιχειρηματική αντιπροσωπεία με έμφαση στις σχέσεις Δανίας-Νορβηγίας.

 

 

Καθώς η μέρα πλησίαζε στο τέλος της, οι πόρτες του παλατιού του Christian VII στο Amalienborg άνοιξαν για ένα εορταστικό δείπνο προς τιμήν των Μεγαλειοτήτων, δηλαδή του Βασιλιά Χάραλντ και της βασίλισσας Σόνιας της Νορβηγίας. Παρόντες ήταν φυσικά η βασίλισσα Μαργκρέτε και ο διάδοχος Φρειδερίκος με την πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας. 

Διαβάστε ακόμη: Η γκαρνταρόμπα της πριγκίπισσας Μαίρης της Δανίας - Η επίσκεψη της εντυπωσιακής royal στη γενέτειρα της (φωτό)

Εκεί είδαμε κάποια υπέροχα looks που δε γινόταν να μην τα σχολιάσουμε.

Η Βασίλισσα Μαργκρέτε φόρεσε ένα εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα με μανίκι 3/4 σε λευκούς και κόκκινους τόνους. Φυσικά, το look της ολοκλήρωσε με την τιάρα και τα αγαπημένα της κρεμαστά σκουλαρίκια. 

 

 

Η Βασίλισσα Σόνια της Νορβηγίας επέλεξε για την περίσταση μία λαχανί τουαλέτα συνδυάζοντας την με ασημένια αξεσουάρ με πράσινα διαμαντάκια. Κρατούσε, ένα επίσης ασημένιο τσαντάκι και ασορτί χαμηλά γοβάκια.

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας προτίμησε να βάλει ένα πιο διακριτικό χρώμα και συγκεκριμένα ένα σομόν αμάνικο φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα επίσης σομόν clutch και διακριτικά αξεσουάρ.

 

 

Τα μαλλιά και των τριών royals είναι πιασμένα σε χαμηλό κότσο με κοινό αξεσουάρ τι αλλό; Την τιάρα!

Διαβάστε ακόμη: Μαυροντυμένη αλλά χαμογελαστή η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας - Οι φωτό από την άφιξή της στη «Μεγάλη Βρεταννία»

Να υπενθυμίσουμε ότι

Από τα τέλη του 19ου αιώνα η Δανική-Νορβηγική ένωση εκλαμβανόταν στη Νορβηγία ολοένα και περισσότερο πιο πολυδιάστατα και ευνοϊκά, με μεγαλύτερη έμφαση στην εμπειρική έρευνα και οι ιστορικοί τόνισαν ότι η νορβηγική οικονομία αναπτύχθηκε και ότι η Νορβηγία ήταν μία από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου καθ' όλη την περίοδο πραγματικής ένωσης με τη Δανία.

Οι ιστορικοί έχουν επίσης επισημάνει ότι η Νορβηγία ήταν ένα ξεχωριστό κράτος με το δικό του στρατό, το νομικό σύστημα και άλλα θεσμικά όργανα, με σημαντική αυτονομία στις εσωτερικές υποθέσεις και ότι κυβερνήθηκε κυρίως από μια τοπική ελίτ δημοσίων υπαλλήλων που αυτοπροσδιορίζονταν ως Νορβηγοί, αν και στο όνομα του Δανού Βασιλιά. Οι Νορβηγοί εκπροσωπούντο επίσης επαρκώς στις στρατιωτικές, δημόσιες και επιχειρηματικές ελίτ της Δανίας-Νορβηγίας και στη διοίκηση των αποικιών στην Καραϊβική και αλλού.

Η Νορβηγία επωφελήθηκε στρατιωτικά από τη συνδυασμένη ισχύ της Δανίας-Νορβηγίας στους πολέμους με τη Σουηδία και οικονομικά από τις εμπορικές της σχέσεις με τη Δανία, όπου η Νορβηγική βιομηχανία απολάμβανε νομικό μονοπώλιο στη Δανία, ενώ η Δανία προμήθευε τη Νορβηγία με γεωργικά προϊόντα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ