Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Παραμένει η Σελήνη στους Διδύμους - Γινόμαστε δραστήριοι με καλή διάθεση & προοπτικές στις επαφές μας με άλλους

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Το Σάββατο η Σελήνη από τους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη βοηθώντας να είμαστε πιο δραστήριοι μέσα στη μέρα, ενώ ο Ερμής θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη δημιουργώντας καλύτερη διάθεση και προοπτικές για τις σχέσεις και τις επαφές μας με τους άλλους. Όμως κι ο Κρόνος είναι κυρίαρχος, καθώς μπαίνει σε στάση για να γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στους Ιχθύς. 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος και για τους επόμενους πέντε μήνες σας προτρέπει να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν λειτουργεί σωστά πλέον στη ζωή σας είτε είναι σχέσεις, συνήθειες, καταστάσεις που σας κρατούν εγκλωβισμένους στο παρελθόν. Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους και το Σάββατο θα σχηματίσει θετική όψη με τον κυβερνήτη σας Άρη προτρέποντας σας να είστε πιο δυναμικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο ο Κρόνος γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς και φαίνεται ότι μπαίνετε σε μια περίοδο αναπροσαρμογών στον κοινωνικό, φιλικό και επαγγελματικό σας κύκλο. Κάποιες σχέσεις που βλέπετε ότι δεν λειτουργούν όπως θα επιθυμούσατε πιθανώς να τελειώσουν και θα είστε πιο επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν προσωπικά ή επαγγελματικά.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ