Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Νέα Σελήνη στους Διδύμους - Προσοχή στην αστάθεια αυτό το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Την Κυριακή σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων που η κυρίαρχη όψη της είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η επιρροή του Ποσειδώνα, του θεού του νερού, των θαλασσών, είναι ιδιαίτερα έντονη με τις δύσκολες μετεωρολογικές συνθήκες κι αυτό κάνει κάπως ασταθές το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Ένα διάστημα άκρως επικοινωνιακό σηματοδοτεί η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Κυριακή το πρωί για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, όπου ο λόγος, οι σκέψεις σας, οι ιδέες και οι εμπνεύσεις σας έχουν δύναμη, είτε θετικά είτε αρνητικά ανάλογα για ποιο λόγο και με ποιο τρόπο τα αξιοποιείτε. Οι μετακινήσεις, τα ταξίδια, οι πνευματικές ανησυχίες, η επιτυχία σε σπουδές και ό,τι σχετίζεται με την αφομοίωση της γνώσης είναι τα κύρια ενδιαφέροντα της Νέας Σελήνης και μπορούν να έχουν επιτυχία μέσα στο επόμενο διάστημα. Για να αποφύγετε όμως την απογοήτευση ή τη μεγάλη κούραση προσπαθήστε να βρείτε συμμάχους, να ζητήσετε τη στήριξη των ανθρώπων που σας αγαπούν και να έχετε σε κάθε περίπτωση ανοιχτά τα κανάλια επικοινωνίας με τους γύρω σας, χωρίς να απομονώνεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων την Κυριακή χτυπάει κατευθείαν στο «πορτοφόλι» σας και πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στη διαχείριση σας, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε και να ξοδέψετε παραπάνω απ’ όσο υπολογίζατε! Ακόμη μπορείτε κάλλιστα με την επήρεια αυτής της Νέας Σελήνης να έχετε νέα σχετικά με κάποια χρήματα που περιμένατε από τη δουλειά σας. Αν είχατε ζητήσει αύξηση, αν περιμένατε να μάθετε τι θα πληρώνεστε από μια δεύτερη απασχόληση ή αν ακόμη φοβόσασταν για αλλαγές στη δουλειά με κόστος και στο πορτοφόλι σας, το πιθανότερο είναι ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα ξέρετε πού βαδίζετε. Φυσικά θα μπορούσατε να έχετε και μια αύξηση στα εισοδήματα σας από μια νέα πηγή εσόδων που δεν φανταζόσασταν. Αν είστε γονείς πιθανώς πολλά από τα έξοδα της περιόδου να αφορούν στα παιδιά σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ