Aν έχεις τύχη πόνταρε ! Στα ίδια νούμερα στη λοταρία για 10 χρόνια - επιτέλους νικητής

Ο νικητής λέει ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το βραβείο για να πληρώσει λογαριασμούς και να βάλει τα υπόλοιπα σε αποταμιεύσεις.

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια που έπαιζε τον ίδιο συνδυασμό αριθμών λοταρίας, ένας άνδρας κέρδισε επιτέλους, ένα ποσό 50. 000 δολαρίων  στο Μέριλαντ των ΗΠΑ.

Ο νικητής από την κομητεία Prince George's, ο οποίος παρέμεινε ανώνυμος, κέρδισε το μεγάλο βραβείο στις 28 Μαΐου αφού έπαιξε το παιχνίδι Bonus Match 5 της Λοταρίας του Maryland, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

"Παίζω τους ίδιους αριθμούς όλη την ώρα, το κάνω εδώ και χρόνια", δήλωσε ο άνδρας στους υπαλλήλους της κεντρικής διοίκησης της Λοταρίας του Μέριλαντ στη Βαλτιμόρη.

Επισκέφθηκε μια κάβα στο Temple Hills και αγόρασε ένα δελτίο 4 δολαρίων που περιείχε έξι γραμμές - μία από τις οποίες περιλάμβανε τον συνήθη συνδυασμό των αριθμών 5, 6, 8, 23 και 30, όπως είπε.

Ο νικητής, ο οποίος είναι συνταξιούχος χειριστής τυπογραφείου, λέει ότι επέλεξε ο ίδιος τέσσερις από τις γραμμές, ενώ το σύστημα του υπολογιστή δημιούργησε τυχαία τις υπόλοιπες δύο γραμμές.

Δείτε επίσης: Story of the day: Νεαρός Ουκρανός πρόσφυγας κέρδισε 500.000 ευρώ παίζοντας "ξυστό"

Έμαθε με δυσπιστία την επόμενη μέρα ότι είχε κερδίσει το κορυφαίο βραβείο χρησιμοποιώντας το ειδικό σετ πέντε ψηφίων του, ανέφερε η Λοταρία του Μέριλαντ.

Ως μπόνους, ο ανώνυμος νικητής κέρδισε επίσης επιπλέον 15 δολάρια από τρεις αριθμούς από μια άλλη γραμμή που είχε επιλέξει ο ίδιος.

Τηλεφώνησε αμέσως στηεπί 22 χρόνια σύζυγό του, για να μοιραστεί τα καλά νέα. 

"Πολλοί παίκτες της λοταρίας μας λένε ότι έχουν συγκεκριμένους συνδυασμούς αριθμών που χρησιμοποιούν σε τακτική βάση", δήλωσε στο CNN ο Seth Elkin, εκπρόσωπος της Maryland Lottery and Gaming, σε email.

"Μερικές φορές πρόκειται για ημερομηνίες γέννησης ή αριθμούς σπιτιών ή αριθμούς στολών των αγαπημένων τους αθλητών, και μερικές φορές απλώς αποφασίζουν ότι ορισμένοι αριθμοί τους φαίνονται "τυχεροί"", δήλωσε ο Elkin.

Ο νικητής λέει ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το βραβείο για να πληρώσει λογαριασμούς και να βάλει τα υπόλοιπα σε αποταμιεύσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ