Αγοράστε σπίτι στη Disney! Μόνο 20 εκατ. δολάρια! Οι επαύλεις που θυμίζουν παραμύθι είναι εδώ (φωτό - βίντεο)

Εκεί που τα παιδικά ζωντανεύουν ...

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια χώρα όχι και τόσο μακριά... μια ομάδα από Disney Imagineers βοήθησε τους θαυμαστές να ανακατασκευάσουν το πιο μαγικό μέρος στη γη στις ιδιοκτησίες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. 

Για τους λάτρεις των ταινιών και των θεματικών πάρκων της εταιρείας, τα αποτελέσματα είναι αυτό που θέλουν - και πολλά άλλα. 

Τόσο πολύ, που υπάρχουν οικογένειες που πληρώνουν έως και 20 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσουν ακίνητα στην κοινότητα της Φλόριντα, όπου ορισμένα από τα δωμάτια δεν έχουν μόνο θέμα την Disney. είναι κατασκευασμένα από την Disney. 

Είναι κυριολεκτικά το House of Mouse

Ως η μόνη οικιστική κοινότητα που βρίσκεται μέσα σε ένα θέρετρο της Disney, η Golden Oak - ένας χώρος 299 κατοικιών που άνοιξε το 2011. Οι επαύλεις κυμαίνονται από μερικά εκατομμύρια έως ένα που πωλείται αυτή τη στιγμή από την κληρονόμο της Bacardi, Hilda Bacardi για 19 εκατομμύρια δολάρια. 

Και για τους λάτρεις των Star Wars, Frozen και Finding Nemo, το εσωτερικό θα είναι σαν να ζουν μέσα σε παραμύθι!

Οι Imagineers, η σχεδιαστική ομάδα της Disney, βοήθησαν στο σχεδιασμό των σπιτιών, τα οποία διαθέτουν όλες τις παρόμοιες καμάρες, ενώ οι θαυμαστές ανέβασαν τα σπίτια τους στο επόμενο επίπεδο, συμπεριλαμβάνοντας την περίεργη αξιομνημόνευτη θέση και την εμβληματική κινηματογραφική ιστορία της εταιρείας.  

Το σπίτι των 9.300 τετραγωνικών μέτρων της Bacardi φαίνεται η εικόνα της κομψής πολυτέλειας εξωτερικά - και για μεγάλο μέρος του εσωτερικού - αλλά υπάρχουν τρία δωμάτια που είναι απόλαυση για τους Disneyphiles: μια αίθουσα θεάτρου με θέμα τον Πόλεμο των Άστρων και με θέμα το Frozen και Finding Nemo υπνοδωμάτια. 

Το επίπεδο λεπτομέρειας είναι εντυπωσιακό

Στην κρεβατοκάμαρα κάτω από τη θάλασσα - φόρος τιμής στο Finding Nemo και τη συνέχειά του Finding Dory - ένα 3D αντίγραφο του Bruce, ο φιλικός λευκός καρχαρίας φαίνεται από τον τοίχο απέναντι από κουκέτες σχεδιασμένες να μοιάζουν με αποβάθρα πάνω από έναν ύφαλο με ένα 3D Hank το χταπόδι που κρύβεται στα βάθη, πλοκάμια τυλιγμένα γύρω από το σκελετό του κρεβατιού. 



youtube

Η κρεβατοκάμαρα Frozen διαθέτει ένα πλαίσιο κρεβατιού με παγωμένο κρεβάτι - και για όσους νιώθουν μοναξιά τη νύχτα, τρισδιάστατες απεικονίσεις της Έλσας, της Άνα, του Όλαφ, του Κριστόφ και, φυσικά, του έμπιστου τάρανδου του Κριστόφ, Σβεν, είναι τοποθετημένες γύρω από το δωμάτιο. 

Η Bacardi είπε στη Wall Street Journal : «Αν είσαι λάτρης της Disney, το έχεις στο αίμα σου. Είναι να κρατάς την αθωότητα και να διασκεδάζεις και να μην παίρνεις τη ζωή πολύ στα σοβαρά ».

Ένα σπίτι στην κοινότητα πωλήθηκε πρόσφατα για σχεδόν 10 εκατομμύρια δολάρια μετά από 50 εμφανίσεις. Κατά μέσο όρο, οι κάτοικοι πληρώνουν έως και 30.000 $ ετησίως σε τέλη. 

Και αν η Disney είναι το πιο μαγικό μέρος στη γη, απέχει μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το Magic Kingdom - τόσο κοντά που οι κάτοικοι μπορούν να δουν τα πυροτεχνήματα του θεματικού πάρκου από τα σπίτια τους - και επτά λεπτά με το αυτοκίνητο από το Epcot. 

Η Disney χειρίζεται επίσης τις καθημερινές λειτουργίες της κοινότητας και παρέχει στους κατοίκους μεταφορά στα πάρκα αλλά και έγκαιρη πρόσβαση σε νέες διαδρομές. Οι εμψυχωτές και οι ηθοποιοί της Disney έρχονται επίσης στο κλαμπ της κοινότητας για να φιλοξενήσουν σεμινάρια και η κοινότητα έχει πολλά εστιατόρια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ