Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Τρίτη φαίνεται πιο βατή και μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι μας ανακουφίζει και μας χαλαρώνει σε ψυχολογικό επίπεδο

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Η Σελήνη στον Καρκίνο, μολονότι θεωρητικά είναι στο σπίτι της αφού τον κυβερνά, βρίσκεται σε ένα ζώδιο πιο εσωστρεφές, κυκλοθυμικό και συναισθηματικό, παρόλα αυτά οι όψεις που σχηματίζει είναι ως επί το πλείστον θετικές και έτσι δεν θα δυσκολευτούμε ιδιαίτερα τουλάχιστον μέχρι τις βραδινές ώρες.

Η Τρίτη φαίνεται πιο βατή και μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι μας ανακουφίζει και μας χαλαρώνει σε ψυχολογικό επίπεδο, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένεια και το σπίτι.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της μέρας δίνει μια πιο εσωτερική διάσταση στην Τρίτη και πιθανώς να μην έχετε πολλά κέφια για κοινωνικές συναναστροφές και επαφές. Ακόμη κι εσείς οι σίφουνες Κριοί είστε άνθρωποι και χρειάζεται πού και πού να απέχετε από τις πολλές επαφές με τους άλλους για να χαλαρώσετε λίγο, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με ό,τι αγαπάτε και δεν σας πιέζει. Ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα αν έχετε τη δυνατότητα θα βοηθούσε ιδιαίτερα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα το βράδυ επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, έτσι μπορεί να βρεθείτε να τσακώνεστε για ψύλλου πήδημα ή να εκνευρίζεστε κάνοντας την τρίχα… τριχιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας από τον Καρκίνο, μολονότι δείχνει ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα σε αυτή τη φάση. Οι ενθαρρυντικές της όψεις προς τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα σας επιτρέπουν να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί σε αυτά που έχετε να κάνετε και μολονότι η μέρα θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε περίφημα, αλλά να βρείτε και χρόνο για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην υποσχεθείτε πολλά πράγματα στους άλλους και στο τέλος φανείτε ασυνεπείς γιατί δεν θα προλάβετε να ανταποκριθείτε ειδικά στον σύντροφο σας ή την οικογένεια σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα, όπως και οι υποχρεώσεις σας απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα θέμα οικονομικό στο οποίο να διαφωνείτε για το πώς πρέπει να επιλυθεί. Ή μπορεί να έχετε στο νου σας τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε και ψάχνετε να βρείτε πώς θα καταφέρετε να τα χρηματοδοτήσετε είτε αφορούν δουλειά, σπουδές ή ακόμη και ένα ταξίδι. Το βράδυ που η Σελήνη έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις περί οικονομικών. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να διεκδικήσετε χρήματα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ