Δολοφονία 27χρονης Ανστάζια: Ξέσπασε ο πατέρας της - ''Τη σκότωσαν επειδή ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί της & αυτή δεν ήθελε" (βίντεο)

Τι είπε ο πατέρας της...

Για τις τελευταίες επικοινωνίες με την κόρη του, τον ρόλο του συντρόφου της και τα όσα έμαθε για τη μοιραία νύχτα της περασμένης Δευτέρας, όταν η 27χρονη έπεσε θύμα στυγερής δολοφονίας στην Κω, μίλησε ο πατέρας της Αναστάζια.

Μέσω συνέντευξής του στην εκπομπή "LIVE NEWS" του Mega ζητάει να αποδοθεί δικαιοσύνη, να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως η κόρη του δολοφονήθηκε επειδή προσπάθησε να αντισταθεί στους επίδοξους βιαστές της.

"Φαντάζομαι ότι τη σκότωσαν επειδή ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί της και αυτή δεν ήθελε, άρχισε να παλεύει επειδή ήταν πολύ γενναία και γυμνασμένη και δυνατή", λέει.

Δείτε επίσης: Ιατροδικαστής Λέων - έγκλημα στην Κω: ''Το γενετικό υλικό θα... δώσει τον δράστη και τους συνεργούς στην δολοφονία της Αναστάζια'' (βίντεο)

Αρχικά όπως είπε, όταν ενημερώθηκε για πρώτη φορά, σκέφτηκε πως η Αναστάζια έπεσε θύμα απαγωγής: "Εγώ πίστευα ότι την απήγαγαν από κάποια μαφία για να έχουν κέρδος. Αυτή η σκέψη σταμάτησε να υπάρχει στο μυαλό μου, όταν οι ελληνικές Αρχές βρήκαν από κάμερες ότι η κόρη του βρέθηκε, σε μία ομάδα και μετά πάνω στο μηχανάκι".

"Ο σύντροφος της Αναστάζια είμαι σίγουρος πως είναι αθώος"

 

 

Από το δικό του μυαλό δεν πέρασε ποτέ η σκέψη για ανάμειξη και εμπλοκή του συντρόφου της κόρης του στο έγκλημα. Αποκαλύπτει μάλιστα και το ισχυρό άλλοθι που έχει ο 27χρονος για τη νύχτα της δολοφονίας.

"Αποκλείεται να έχει κάποια σχέση ο σύντροφός της, επειδή εργαζόταν. Είχαν δέκα χρόνια σχέση. Αποκλείεται. Δεν θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτό. Δεν είναι λογικό. Τις ώρες που έγινε αυτό, αυτός εργαζόταν".

Σε βίντεο του MEGA φαίνεται ο σύντροφος της Αναστάζια να μπαίνει στο ψητοπωλείο που λίγες ώρες νωρίτερα έφαγε η 27χρονη, με μια φωτογραφία της στα χέρια, και να ρωτάει τους υπαλλήλους για την αγαπημένη του.

"Να τους βρούνε, σίγουρα δεν ήταν ένας, ήταν παραπάνω και από την πλευρά της Πολωνίας θα γίνει έρευνα από την εισαγγελία και να τους τιμωρήσουν", ζητά ο πατέρας της.

Ο πατέρας της 27χρονης ξετυλίγει στην εκπομπή "LIVE NEWS" του Mega ένα μέρος από τη ζωή της κόρης του και στέκεται στα όσα ακούστηκαν για χρήση ναρκωτικών.

"Ήταν 4 χρόνια στην Ολλανδία και εκεί είναι νόμιμη η μαριχουάνα, δεν ήταν εξαρτημένη, αλλά κάπνιζε. Από εκεί έφυγε γιατί έλεγε ότι εκεί όλοι είναι ναρκομανείς. Δεν έπινε πολύ, δύο μπίρες, λίγο κρασί, ίσως όχι μπίρες, μόνο κρασί".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ