Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο - Σήμερα η πιο έντονη ημέρα σε ερωτικό επίπεδο ...

Τι μας επιφυλλάσσει η σημερινή μέρα;

Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά το καλοκαίρι στο θερινό Ηλιοστάσιο της φετινής χρονιάς. Η σημερινή μέρα είναι η μεγαλύτερη του χρόνου. Η Σελήνη από τα ξημερώματα θα βρίσκεται στον Λέοντα, κάνοντας πιο δυναμική τη μέρα που μας ενθαρρύνει να δούμε τα πράγματα με γνώμονα την καρδιά μας. Ο Ερμής θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη έτσι τα λόγια μας (Ερμής) μπορούν να συγχρονιστούν με τις πράξεις μας (Άρης). Είναι μια από τις πιο έντονες μέρες της εβδομάδας και σε ερωτικό επίπεδο, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με την Αφροδίτη στον Λέοντα τις βραδινές ώρες.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος περνά σήμερα στον Καρκίνο και στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σας. Κάποιοι μπορεί να σκεφτείτε να περιποιηθείτε το σπίτι σας, άλλοι μπορεί να περάσετε περισσότερες ώρες μέσα σε αυτό εργαζόμενοι ή μελετώντας αν είστε σπουδαστές και έχετε εξετάσεις, ή ακόμη μπορεί να έχετε υπόψη σας να ψάξετε ένα άλλο σπίτι προκειμένου να μετακομίσετε. Γενικώς η προσοχή σας για τον επόμενο μήνα εστιάζεται στην ασφάλεια του σπιτιού, στις οικογενειακές σας σχέσεις, αλλά και στην προετοιμασία ενός νέου ξεκινήματος, το οποίο μπορεί να συνοδεύεται κι από μια χωροταξική αλλαγή. Εκτός από το ότι είναι μια θετική περίοδος για να κάνετε μια μικρή ή μια μεγαλύτερη ανακαίνιση, είναι θετική και για να βελτιώσετε τις σχέσεις με την οικογένεια σας και να έρθετε πιο κοντά τους. Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα ακόμη για θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή, τα παιδιά σας αν είστε γονείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο σημαίνοντας το θερινό Ηλιοστάσιο και την έναρξη του καλοκαιριού. Αυτό είναι μια θετική στιγμή για σας τους Ταύρους σε ό,τι αφορά τις επαφές σας με τους άλλους, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, την αυτοέκφραση σας. Θα είναι ένα ιδιαίτερα κοινωνικό διάστημα για σας με γρήγορους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και πολλές συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις. Όμως φέτος στο διάστημα που μένει ο Ήλιος στον Καρκίνο ενδεχομένως να έχετε και απαιτητικές εξελίξεις είτε στη δουλειά είτε στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, λόγω της έλευσης του Άρη στον Λέοντα μέχρι τις 10/07. Σήμερα θα βρίσκεται και η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζοντας μια υπέροχη όψη με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο κι έτσι το βράδυ προσφέρεται για να περάσετε όμορφα με την οικογένεια σας ή για να απολαύσετε μια εκδήλωση, μια παράσταση, κάτι που θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ