Rihanna: Με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πλευρό του Asap Rocky - Το matching Louis Vuitton look που έκανε το αγαπημένο ζευγάρι (φωτό - βίντεο)

Ήταν "σετάκι" 

Μαζί με τον Asap Rocky βρέθηκε στο fashion show του οίκου Louis Vuitton η υπέροχη Rihanna!

Οι δύο τους τίμησαν με την παρουσία τους τον οίκο και εντυπωσίασαν για ακόμη μία φορά με τη μοναδική τους εμφάνιση. 

Διαβάστε ακόμη: Zendaya: Στην πρώτη σειρά του fashion show του Louis Vuitton - Η απόλυτη glam εμφάνιση με την υπογραφή του οίκου (φωτό - βίντεο)

Φυσικά φορούσαν δημιουργίες Louis Vuitton από πάνω μέχρι κάτω. Η Rihanna, μάλιστα, όπως την έχουμε συνηθίσει άλλωστε, δεν κρύβει την κοιλίτσα της καθώς βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη του δεύτερου παιδιού της. 

Επέλεξαν, λοιπόν, denim look με την τραγουδίστρια να φοράει ένα ολόσωμο jumpsuit σετ με το bra που έβαλε από μέσα και ένα σκουφάκι στο κεφάλι, ενώ ο Asap Rocky επίσης επέλεξε σκουφάκι και ένα ζευγάρι γυαλιά με πέρλες και τζιν τζάκετ συνδυάζοντας το με ένα τζιν που είχε κεντημένο πάνω το λογότυπου του οίκου. 

Διαβάστε ακόμη: Η Μπιγιονσέ έκανε πάλι το στυλιστικό της θαύμα! Με total Louis Vuitton look στο πλάι του συζύγου της, Jay Z - Το απόλυτο couple goals (φωτό - βίντεο)

Χαρακτηριστικά τα αξεσουάρ του ράπερ που ήταν γεμάτα πέρλες, ενώ της Rihanna ήταν ασημένια με κρεμαστά κολιέ και τσόκερ. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ