Vintage: Η Ελεονώρα Μελέτη, κουκλίτσα το 1996 - Λίγο πριν τις πανελλαδικές (φωτό)

Ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, πως στα 44 της, ολοκλήρωσε τον πρώτο χρόνο σπουδών της στην ψυχολογία. 

Η Ελεονώρα Μελέτη θυμήθηκε τα παλία και  ανέβασε στο instagram δύο στιγμιότυπα από την περίοδο που έδινε Πανελλαδικές εξετάσεις και ζούσε καθημερινά με το άγχος. 

Η παρουσιάστρια, μας ταξίδεψε πίσω στο μακρινό 1996 και  θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς φίλους της σχετικά με το πόσο έχουν αλλάξει όλα με το πέρασμα των χρόνων. 

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν ήξερα ότι άμα βαφτίζω την κόρη μου πρέπει να καλώ όλο το χώρο για να μη με πουν τσιγκούνα» (βίντεο)

Έτσι μοιράστηκε κάποιες σκέψεις της.

Όσα έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της

«Πωωω 1996: αναμνηστικές φωτογραφίες πριν τις πανελλαδικές. Στη μια δεν πολύ χαμογελάω γιατί είχα άγχος , τόσο μα τόσο άγχος. Στη δεύτερη έχω απλά έλκος. Από το άγχος… Όλα θα τελείωναν λίγους μήνες μετά όταν ξεκίνησα να σπουδάζω γαλλική φιλολογία! Αυτό ήταν τότε το όνειρό μου!

Σήμερα πια, στα 44 ολοκλήρωσα τον πρώτο χρόνο σπουδών μου στην ψυχολογία. Χάρις στα σύγχρονα δίκτυα κινητής μπορώ να κάνω και αυτό το όνειρο πραγματικότητα, καθώς με το πάτημα ενός κουμπιού παρακολουθώ τα μαθήματά μου από το σαλόνι!

Εκεί που παλιά τρέχαμε να προλάβουμε μία θέση στην αίθουσα, τώρα συνδέομαι από οπουδήποτε και ακόμα και εν μέσω μίας γεμάτης μέρας μπορώ να δω ολόκληρες διαλέξεις στο κινητό, ακόμα και να αλληλοεπιδράσω με τους καθηγητές και τους συμφοιτητές μου.

Έχετε σκεφτεί πόσα πράγματα ήταν διαφορετικά όταν δεν είχαμε τις τεχνολογίες των δικτύων κινητής που έχουμε σήμερα;».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ