Ο ροζ κόσμος της Paris Hilton: Δεν αποχωρίζεται το αγαπημένο της χρώμα στη σκηνή, ως pop star ή στη διαφήμιση των Hilton Hotels της οικογένειας (φωτό)

Γιατί η Πάρις Χίλτον είναι «κολλημένη» με το ροζ; 

Η Πάρις Χίλτον εξακολουθεί να αγαπάει το ροζ χρώμα, ακόμα και τώρα που είναι 42 ετών. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Η χρυσή κληρονόμος της οικογένειας Χίλτον, έχει εμμονή με το ροζ και το έχει παντού στην καθημερινότητά της. 

Δείτε επίσης: Paris Hilton: Υποδέχτηκε τον γιο της με... περούκα και άλλο όνομα - ''Θέλω να τον προστατεύω και να είμαι μαζί του κάθε δευτερόλεπτο''

Από τα ρούχα της έως τους τοίχους του σπιτιού της και τα αμάξια της.  Mάλιστα η ίδια στο Instatram της έχει γράψει: ''Το ροζ δεν είναι απλώς ένα χρώμα. Είναι attitude''.

 

Πρόσφατα, η νέα μανούλα, διαφήμισε τα ξενοδοχεία της οικογένειάς της με καταπληκτικά ροζ φορέματα, που την έκανα να μοιάζει με την Barbie. 

Nα σημειώσουμε πως τον Ιανουάριο του 2023 η Πάρις έγινε μαμά για πρώτη φορά. 

Η ίδια και ο σύζυγός της Carter Reum υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό!

Η επιχειρηματίας και γόνος της γνωστής οικογενείας, καλωσόρισε τον γιο της μέσω παρένθετης μητέρας. 

«Σε αγαπάμε ήδη πέρα από λόγια» έγραψε η Paris στο Instagram, όπου μοιράστηκε με τους 21.7 εκατομμύρια μια φωτογραφία στην οποία κρατάει το χεράκι του μωρό της.

 

«Ήταν πάντα το όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο ευτυχισμένη που ο Carter και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε την οικογένειά μας μαζί και οι καρδιές μας είναι γεμάτες από αγάπη για το αγοράκι μας» είπε η ίδια στο People.

 

 

Η Paris Hilton και ο 41χρονος Reum αρρβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2021 και παντρεύτηκαν σε μια τριήμερη γαμήλια τελετή τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Ο Reum κατάγεται από το Σικάγο, είναι  συγγραφέας, επιχειρηματίας και έχει ιδρύσει την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων M13.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ