Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αρκετά απρόβλεπτο και με τάση για ξαφνικές ειδήσεις και απρόοπτα το βράδυ

Τι μας επιφυλλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και μάλιστα τις μεσημεριανές ώρες θα σχηματίσει μια δυναμική σύνοδο με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο ευνοώντας τις διεκδικήσεις, την υψηλή ενέργεια και τη δράση. Με το εξάγωνο που θα σχηματίσει αμέσως μετά με τον Ερμή στους Διδύμους θα βοηθήσει στη συνεννόηση, στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στις δοσοληψίες μας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα δίνει έμφαση στη διασκέδαση, στον έρωτα, στη δημιουργία, τα παιδιά. Είναι από τις θετικές ημέρες αυτής της εβδομάδας και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε για να διασκεδάσετε και να χαρείτε κάποιες πιο ευχάριστες ώρες με το ταίρι ή τα παιδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα, γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε χρόνο να είστε με τον εαυτό σας και όποιον μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς μακριά από πολλές κοινωνικότητες. Μακάρι να μπορέσετε να βρείτε χρόνο να μείνετε περισσότερες ώρες σπίτι και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας ξεκουράζει και δεν σας καταπονεί πνευματικά ή ψυχικά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις θετικές, μολονότι όχι τόσο ξεκούραστες, η σημερινή μέρα για σας. Το μυαλό σας τρέχει στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας, στα μελλοντικά σας σχέδια σπουδών ή δουλειάς. Συζητήσεις, επαφές με κόσμο, προώθηση της δουλειάς σας, έμφαση στον γραπτό ή προφορικό λόγο είναι μέσα στα σενάρια της σημερινής μέρας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ