Made in Greece τα Kyma Sandals: Τα πιο θαλασσινά σανδάλια του φετινού καλοκαιριού - Δείτε μοναδικά σχέδια (φωτό)

Αυτό το καλοκαίρι το kyma θα σας παρασύρει....

Τα φλατ σανδάλια αποτελούν βασικό στοιχείο της γυναικείας καλοκαιρινής μόδας εδώ και πολλά χρόνια. Eίναι ιδανικά για τον ζεστό καιρό, παρέχοντας άνεση και στυλ.

Τα σανδάλια KYMA είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται από δέρμα φυτικής δέψης, το οποίο προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων σε σχέση με άλλους τύπους δέρματος. Πρώτον, είναι μαλακό και εύκαμπτο, καθιστώντας το άνετο στη χρήση για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

 

 

 

Επιπλέον, το φυτικά βυρσοδεμένο δέρμα είναι γνωστό για την ανθεκτικότητά του. Η φυσική διαδικασία δέψης δημιουργεί ένα σανδάλι που είναι ανθεκτικό στη φθορά, καθιστώντας το ιδανικό για αυτούς που τα φορούν τακτικά. Αυτό σημαίνει ότι τα χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια μπορούν να διαρκέσουν πολλά χρόνια, ακόμη και με τακτική χρήση, αναφέρει το kymasandals

 

 

 

 

 

 

 

To brand KYMA είναι μια μάρκα δερμάτινων σανδαλιών που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και είναι εμπνευσμένη από την απλότητα και την ομορφιά των κυκλαδίτικων νησιών. Η μάρκα είναι γνωστή για τη χαρακτηριστική μπλε σόλα της, η οποία είναι εμπνευσμένη από τα γαλάζια νερά του Αιγαίου.

Η ιστορία της μάρκας είναι μια ιστορία παραδοσιακής χειροτεχνίας, με όλα τα σανδάλια της να είναι χειροποίητα χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές. Τα σανδάλια KYMA είναι ιδανικά για όσους θέλουν να γνωρίσουν την ομορφιά των ελληνικών νησιών με έναν μοναδικό και αυθεντικό τρόπο.

 

 

 

 

 

Ο Αλέξης Μαντάς, ο ιδρυτής της μάρκας, είναι η καρδιά και η ψυχή του KYMA, καθώς βρίσκεται πίσω από κάθε σχέδιο, καθώς και από κάθε μεμονωμένο έργο φωτογραφίας.

 

Ο Αλέξης, ο Κωνσταντίνος και ο Νίκος Μαντάς, εκτός από αδέρφια είναι και συνεργάτες στο Kyma.

Ήδη από μικρή ηλικία γνώρισαν τον χώρο των υποδημάτων και γρήγορα τον αγάπησαν. Αφορμή στάθηκε το κατάστημα του πατέρα τους στο Ντάλας στις ΗΠΑ, το οποίο διέθετε καουμπόικες μπότες, ενώ μόλις επέστρεψαν στην Ελλάδα, έστησαν το Shoe Land, ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα υποδημάτων στην Ελλάδα.

 

 

 

 

Ο Αλέξης Μαντάς, που είναι και ο σχεδιαστής των σανδαλιών αυτών έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς και από το τμήμα σκηνοθεσίας κινηματογράφου του New York College της Αθήνας, σπουδές που του προσέφεραν την απαραίτητη έμπνευση και γνώση, για να ξεχωρίσει στον χώρο της μόδας.

 

 

 

 

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με το οικογενειακό του υπόβαθρο, ο νέος σχεδιαστής κατάφερε να συνδεθεί γρήγορα με την επιτυχία. 

Δείτε όλα τα σχέδια στο kymasandals.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ