Vintage pic: Όταν η εμβληματική Marilyn Monroe & η Lauren Bacall πήγαν στην πρεμιέρα του "How To Marry A Millionaire in Beverley Hills" (φωτό)

Αψεγάδιαστες ...

Ένα μοναδικό στιγμιότυπο από το μακρινό 1953 ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από το Instagram!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που απεικονίζονται η Lauren Bacall και η Marilyn Monroe στην πρεμιέρα του How To Marry A Millionaire in Beverley Hills (Πως να Παντρευτείτε έναν Εκατομμυριούχο), (1953).

Υπέροχες και οι δύο κυρίες, η Marilyn με τον αστραφτερό χαμόγελο και η Lauren με το εκθαμβωτικό βλέμμα μας συναρπάζουν.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο τους ήταν πρωταγωνίστριες στην ταινία How To Marry A Millionaire in Beverley Hills (Πως να Παντρευτείτε έναν Εκατομμυριούχο), σε σκηνοθεσία του Ζαν Νεγκουλεσκό και σενάριο των Νουνάλι Τζόνσον, Ζόι Άκιν και Ντέιλ Ένσον.

Διαβάστε ακόμη: Vintage pics: Όταν η Marilyn Monroe διαφήμιζε έπιπλα κήπου και τέντες! - το κορίτσι, μια ολόκληρη εποχή

Υπόθεση 

Τρία νεαρά μοντέλα της Νέας Υόρκης μετακομίζουν σε ένα διαμέρισμα και ψάχνουν εκατομμυριούχους εργένηδες για να παντρευτούν. Οι δυο τους βρίσκουν από έναν υποψήφιο γαμπρό, αλλά και οι τρεις ερωτεύονται κάποιους άλλους στο ενδιάμεσο. Τότε όλες τους αντιμετωπίζουν ένα κοινό δίλημμα: να διαλέξουν την αγάπη ή το χρήμα;

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Πρωταγωνιστούν οι Betty Grable, Marilyn Monroe και Lauren Bacall ως τα τρία μοντέρνα μοντέλα του Μανχάταν, μαζί με τους William Powell, David Wayne, Rory Calhoun και Cameron Mitchell ως τους "πλούσιους". Παρόλο που ο Γκρέμπλ έλαβε την κορυφαία τιμή στους τίτλους της οθόνης, το όνομα της Μονρόε εμφανίστηκε πρώτο σε όλες τις διαφημίσεις, συμπεριλαμβανομένου του τρέιλερ. Παραγωγή και διανομή από την 20th Century Fox,  ήταν η πρώτη ταινία του στούντιο που γυρίστηκε στη νέα διαδικασία ήχου ευρείας οθόνης CinemaScope, αν και ήταν η δεύτερη ταινία CinemaScope που κυκλοφόρησε από την Fox μετά τη βιβλική επική ταινία The Robe (επίσης 1953).

Ήταν επίσης η πρώτη έγχρωμη και CinemaScope ταινία που προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση του δικτύου prime-time (αν και έγινε πανοραμική λήψη και σάρωση) όταν παρουσιάστηκε ως η πρώτη ταινία στο Saturday Night at the Movies του NBC στις 23 Σεπτεμβρίου 1961. Το soundtrack του How to Marry a Millionaire (Πως να Παντρευτείτε έναν Εκατομμυριούχο)  κυκλοφόρησε σε CD από την Film Score Monthly στις 15 Μαρτίου 2001.

Διαβάστε ακόμη: Vintage pics: Όταν η 19χρονη τότε Marilyn Monroe πόζαρε στον φακό του Andre De Dienes, σε ένα χωράφι με κολοκύθες

Πρεμιέρα

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Fox Wilshire Theatre (τώρα Saban Theatre), στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια στις 4 Νοεμβρίου 1953. Ήταν μια επιτυχία στο box office, κερδίζοντας 8 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και 7,5 εκατομμύρια δολάρια στην εγχώρια αγορά, δεύτερο εκείνο το έτος μετά το The Robe. Ήταν η τέταρτη ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις του 1953, ενώ η προηγούμενη μεγάλου μήκους ταινίας της Μονρόε, «Οι κύριοι προτιμούν τις ξανθιές», ήταν έβδομη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ