Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Έντονη αίσθηση αβεβαιότητας, αστάθεια & σύγχυση στην επικοινωνία με άλλους

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Κυριακή ξεκινά με την ευχάριστη όψη Σελήνης-Ουρανού, αλλά τις βραδινές ώρες μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη αστάθεια, σύγχυση και δυσκολίες στην επικοινωνία με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή και την αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Με κάποιο τρόπο υπάρχει κάτι μετέωρο στην ατμόσφαιρα γύρω μας και μια αίσθηση αβεβαιότητας για την επόμενη μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο δείχνει κάποια μικρή αλλαγή σε θέματα δουλειάς. Πιθανώς να χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες νέες ευθύνες ή ένα άλλο πόστο, ή μπορεί ακόμη ο ερχομός ενός νέου συναδέλφου να σας δημιουργήσει ένα προσωρινό ξεβόλεμα. Πιθανώς όμως κάτι που δεν είχατε υπολογίσει να προκύπτει και να πρέπει να διαφοροποιήσετε το πρόγραμμα σας. Αν έχετε ένα μεγαλεπήβολο επαγγελματικό σχέδιο ίσως πρέπει κάπως στην αρχή να ελέγξετε περισσότερο τα πράγματα, μέχρι να φτάσετε σε ένα σημείο που θα έχετε απλώς την υψηλή επιστασία. Σημαντικό είναι να προσέχετε και θέματα υγείας. Αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα μην το αφήνετε να χρονίζει χωρίς να το ελέγξετε. Ακόμη βρείτε τρόπο να ισορροπείτε ανάμεσα στις πολλές επαγγελματικές ή άλλες ευθύνες και στην προσωπική σας ζωή αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σας προσκαλεί να στρέψετε την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, στα πράγματα που σας ευχαριστούν, στις φιλικές σας σχέσεις, στα δημιουργικά σας πλάνα, αλλά και στα θέματα των παιδιών. Την Κυριακή το βράδυ οι όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα δείχνουν αστάθεια ή και κάποια σύγχυση αναφορικά με ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ