Σύσσωμη η οικογένεια Μητσοτάκη σε ευχάριστο mood! Χέρι - χέρι μετά την ορκωμοσία του πατέρα τους - Οι εμφανίσεις των Μαρέβα, Δάφνη, Σοφία & Κωνσταντίνου (φωτό - βίντεο)

Ευδιάθετοι και χαμογελαστοί!

Ορκίστηκε σήμερα πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Προεδρικό Μέγαρο και στο πλάι του όπως κάθε φορά βρισκόταν η αγαπημένη του οικογένεια. 

Διαβάστε ακόμη: Δάκρυα χαράς από τους Σοφία, Κωνσταντίνο, Δάφνη & Μαρέβα Μητσοτάκη - Αγκαλιασμένοι μετά τη νίκη του πατέρα τους (φωτό)

 

 

Η σύζυγος του, Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με τη Δάφνη, τη Σοφία και τον Κωνσταντίνο έδωσαν το "παρών" στη σημαντική αυτή στιγμή για τον πατέρα τους. 

Όπως και χθες ενώ ψήφισαν έτσι και σήμερα ξεχώρισαν μεταξύ άλλων και για τις στυλιστικές τους επιλογές.

Έτσι, η Μαρέβα αγκαλιά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επέλεξε ένα λευκό ολόσωμο jumpsuit με μία λεπτή μαύρη ζώνη στη μέση συνδυάζοντας το με ένα statement σακάκι.

Διαβάστε ακόμη: Η stylish οικογένεια Μητσοτάκη! Τι φόρεσαν Κυριάκος, Μαρέβα, Κωνσταντίνος & Δάφνη; (φωτό)

Οι κόρες τους Σοφία και Δάφνη, οι οποίες προχωρούσαν πιασμένες χέρι - χέρι, διάλεξαν φορέματα για αυτήν την εμφάνιση, μωβ χρώμα για τη μεγαλύτερη αδερφή με μαύρο σακάκι και ασορτί γόβες, ενώ η Δάφνη έβαλε ένα λευκό κοντομάνικο μίνι φόρεμα.

Ο γιος της οικογένειας, Κωνσταντίνος ήταν επίσης formal με navy blue κοστούμι, λευκό πουκάμισο και βυσσινή γραβάτα.

Και φυσικά πέρα από τα παιδιά και τη σύζυγο του, δίπλα στον πρωθυπουργό ήταν και οι αδερφές του, Ντόρα Μπακογιάννη, Κατερίνα Μητσοτάκη και Αλεξάνδρα Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός αγκάλιασε τις αδερφές του αμέσως μετά την ορκομωσία, ενώ φωτογραφήθηκε με όλα τα μέλη της οικογένειας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ