Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πιο ευχάριστη και χαλαρή διάσταση στη μέρα μας και μεγαλύτερη εύνοια στις επαφές μας

Αναλυτικά οι αστορλογικές προβλέψεις ...

Ο Ερμής τα ξημερώματα της Τρίτης αφήνει το επικοινωνιακό και αέρινο περιβάλλον των Διδύμων και προχωρά στον Καρκίνο για τις επόμενες εβδομάδες μέχρι τις 10/07. Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Ζυγό σχηματίζοντας θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Λέοντα, δίνοντας μια πιο ευχάριστη και χαλαρή διάσταση στη μέρα μας και μεγαλύτερη εύνοια στις επαφές μας. 

KΡΙΟΣ

Η Τρίτη είναι από τις πιο ισορροπημένες και ευχάριστες μέρες της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό σχηματίζει μόνο θετικές όψεις που σας δημιουργούν ευχάριστη διάθεση και αισιοδοξία κυρίως σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο τα ξημερώματα σηματοδοτεί μια περίοδο κάπως πιο εσωστρεφή σε ό,τι αφορά τις σκέψεις σας. Ενδεχομένως να μη θέλετε να ανοιχτείτε σε ανθρώπους εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος σας.
ΤΑΥΡΟΣ

Μια ιδιαίτερα ικανοποιητική μέρα είναι η Τρίτη κυρίως σε επαγγελματικά θέματα, αφού οι θετικές όψεις της Σελήνης θα δημιουργούν το κατάλληλο πλαίσιο να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας και αποτέλεσμα στις προσπάθειες σας. Τα ξημερώματα ο Ερμής περνά στον Καρκίνο και σας προικίζει με μεγαλύτερη περιέργεια και με εξαιρετική δεινότητα στην επικοινωνία με τους άλλους. Η αλήθεια είναι ότι από τώρα μέχρι τις 10 Ιουλίου θα έχετε μια πολυάσχολη καθημερινότητα είτε λόγω των επαγγελματικών είτε άλλων υποχρεώσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη μέρα είναι η Τρίτη και μάλιστα προσφέρεται για επαφές με φίλους και συνεργάτες, αφού κι εσείς θα έχετε καλύτερη διάθεση ή μπορεί να λαμβάνετε θετικά μηνύματα από το περιβάλλον σας. Τα ξημερώματα ο Ερμής μετακινείται από το ζώδιο σας στον Καρκίνο και σας βοηθά να εστιάσετε στα πρακτικά θέματα των οικονομικών σας. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες καλές ιδέες για να βγάλετε χρήματα τώρα ή κάποιες καλές προτάσεις για δουλειά που θα ανεβάσουν τις μετοχές και το εισόδημα σας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ