Kαι εξώφυλλο στο ΤΙΜΕ η Kim Kardashian: Άλλοι καιροί, άλλα πρότυπα - η επιτυχία της SKIMS με τα εσώρουχα την έκανε cover

Φιγουράρει στο εξώφυλλο του «Time» για την επιτυχία της SKIMS...

Τα Skims έφεραν την Kim Kardashian στο εξώφυλλο του περιοδικού Time.

Το έντυπο αποκάλυψε το τεύχος της 21ης Ιουνίου την Τρίτη, με έναν κατάλογο 100 επιχειρήσεων με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2023.

Η μονοχρωματική εμφάνιση της Kardashian για το εξώφυλλο περιλάμβανε ένα μαύρο μακρυμάνικο κορμάκι, γάντια και μια maxiskirt με σχέδιο κροκόδειλου και κοψίματα με αγκράφες. Φορούσε επίσης ένα ζευγάρι βελούδινες μπότες.

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης: H Κim Kardashian στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο - «Τρομακτικός & γραμμένος για αυτήν» (φωτό - βίντεο)

Η μεγιστάνας των επιχειρήσεων φωτογραφήθηκε από την Dana Scruggs, η οποία έχει επίσης δημιουργήσει εξώφυλλα για τα Rolling Stone, Numéro και Essence.

Η Kardashian ίδρυσε τη σειρά shapewear το 2019. Έκτοτε, η Skims έχει επεκταθεί στα loungewear, στις πιτζάμες και σύντομα θα επιχειρήσει να ασχοληθεί και με τα ανδρικά ρούχα.

 

 

Το περιοδικό «εκμεταλλεύτηκε» τις καμπύλες της Κιμ Καρντάσιαν για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών του. Η πολυεκατομμυριούχος είναι μετριοπαθής όταν μιλάει για την επιτυχία της εταιρείας της που ξεκίνησε το 2019 και αποτιμήθηκε στα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022.

"Προφανώς έχεις μεγάλες ελπίδες, αλλά αυτό σίγουρα ξεπέρασε όλα όσα φανταζόμουν", δήλωσε η Kardashian στο Time για την εταιρεία της. 

 

 

 

Με την πάροδο των ετών, η μεσαία αδελφή Καρντάσιαν έχει συμμετάσχει σε διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες, από παιχνίδια για κινητά μέχρι αρώματα. Το Skims, ωστόσο, είναι το πιο προσωπικό της έργο μέχρι σήμερα, είπε.

 

"Είναι απλά ένα κομμάτι μου", δήλωσε. "Ξεκίνησε από το σώμα μου και τα σχήματά μου". 

Η Κιμ εκτιμά ότι έχει δοκιμάσει περίπου 7.000 ρούχα από τότε που ξεκίνησε την επιχείρησή της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ