Πέτρος Φιλιππίδης: Επιστρέφει στην τηλεόραση με το "50-50" – «Πιθανόν να έχει ανάγκη τα χρήματα» λέει ο σκηνοθέτης (βίντεο)

Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από ένα τρέιλερ που προβάλλεται και στο οποίο υπάρχουν αποσπάσματα από διάφορες σειρές, μαζί και το “50-50”.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης επιστρέφει στην τηλεόραση, μέσα από την σειρά “50-50” η οποία θα ξεκινήσει να επαναπροβάλλεται σε  λίγες μέρες στο Mega, μαζί με άλλες κλασικές σειρές που έγραψαν ιστορία στο κανάλι.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” σήμερα (27/6), πως: «Συγκεκριμένα στην σειρά “50-50”, που βεβαίως είναι μία εμβληματική σειρά, με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Παύλο Χαϊκάλη και τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά, η οποία είχε 2 χρόνια να προβληθεί στο Mega. Και λέω είχε, γιατί οι πληροφορίες μας λένε ότι στις 10 Ιουλίου επιστρέφει η σειρά αυτή. Θα προβάλλεται σε επανάληψη στο καινούργιο πρόγραμμα του Mega, το καλοκαιρινό.

Ήδη το είχαμε ψιλοκαταλάβει ή υποψιαστεί, όταν είδαμε το τρέιλερ που προβάλλεται αυτό το διάστημα στο Mega, όπου βλέπουμε και αποσπάσματα από την σειρά “50-50” και κανονικά τον Πέτρο Φιλιππίδη. Το λέω αυτό, γιατί δύο χρόνια τώρα όχι μόνο δεν είχε προβληθεί καμία σειρά του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά ακόμα και όταν προβλήθηκαν οι “Απαράδεκτοι” στο Mega πριν ένα χρόνο, κάποιοι είχαν πει ότι θα έπρεπε να αφαιρεθούν τα επεισόδια στα οποία πρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος υποδυόταν ένα αστυνόμο».

Στην “Super Κατερίνα” έδωσε επίσης σήμερα συνέντευξη ο σκηνοθέτης της σειράς, Βασίλης Θωμόπουλος, με αφορμή την επιστροφή της στην μικρή οθόνη.

«Για εμένα είναι μεγάλη χαρά που επιστρέφει το “50-50”. Έχει μεγαλώσει νομίζω μια γενιά, θεωρώ ότι είναι από τις εξαιρετικές κωμωδίες, ήταν η στιγμή πάρα πολύ συμπαθητική» είπε αρχικά ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Ενώ αναφερόμενος στον Πέτρο Φιλιππίδη, εξήγησε ότι: «Δεν χρειάζεται να συνδυάζεται το καλλιτεχνικό έργο κάποιου ανθρώπου, με το τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Εδώ απλώς είναι λίγο πιο μπερδεμένα τα πράγματα, γιατί όλα τα προβλήματα έγιναν στον χώρο της δουλειάς. Είναι μία περιπέτεια που κανένας μας δεν την πέρασε στο ντούκου ή χάρηκε που συνέβη. Ειδικά εμείς που έχουμε δουλέψει μ’ αυτόν τον άνθρωπο, ήταν πάρα πολύ δύσκολη στιγμή».

Προσθέτοντας πως: «Ελπίζω ο κόσμος να χαρεί την σειρά, γιατί δεν είναι μόνο ο Πέτρος Φιλιππίδης. Που εντάξει σ’ αυτή την σειρά πιστεύω ότι έσκισε, είναι άλλοι τόσοι ηθοποιοί, που είναι καλό να προβάλλεται η δουλειά τους».

«Εγώ δεν έχω καλές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη από παλιά, δεν έχει όμως σχέση με την δουλειά την συγκεκριμένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν υπέροχος. Ήταν εξαιρετικός συνεργάτης σ’ αυτή την δουλειά. Του ζήταγες 1 και έκανε 100, ήταν πολύ φορτωμένος με μία διάθεση καταπληκτική. Εγώ τον Πέτρο τον ξέρω πολλά χρόνια, από παλιά, πριν από τις σειρές αυτές. Δεν χαίρεται κανένας με το πώς ήρθαν έτσι τα πράγματα. Μετά το “50-50”, δεν συνεργάστηκα ξανά με τον Πέτρο, που δεν είχαν συμβεί όλα αυτά. Φαίνεται ότι κάτι δεν κούμπωσε. Νομίζω ότι ούτε αυτός θέλει» τόνισε στην συνέχεια.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν πιστεύει ότι ο γνωστός ηθοποιός θα μπορούσε να σταθεί ξανά στα πόδια, μετά τα όσα έχουν συμβεί, ο Βασίλης Θωμόπουλος ανέφερε: «Αν το δικαστήριο τον αθωώσει θα μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του. Αν τα πράγματα έρθουν βαριά, αν η απόφαση είναι καταδικαστική, θα είναι πολύ δύσκολο».

Τέλος μιλώντας για τις οικονομικές απολαβές που λαμβάνουν οι συμμετέχοντες μίας σειράς, από τις επαναλήψεις, είπε: «Και εγώ σαν σκηνοθέτης και κάποιοι συντελεστές και οι ηθοποιοί παίρνουν ένα ποσοστό ανάλογα με την ώρα που προβάλλεται, πιθανόν ο Πέτρος το έχει και ανάγκη. Ο Πέτρος έχει και πολλές άλλες σειρές κάνει, αν αυτό ανοίξει το δρόμο μπορεί να προβάλλονται και οι άλλες σειρές και να είναι μία ανάσα για την συγκεκριμένη περίοδο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε κάνει γνωστή πριν λίγο καιρό την πρόθεσή του να καταθέσει αίτημα, προκειμένου να προβληθούν ξανά οι σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει. Μάλιστα η δικηγόρος του ηθοποιού Κική Πακιρτζίδου είχε μιλήσει στην “Super Κατερίνα” για τους λόγους για τους οποίους ο ηθοποιός θέλει κάτι τέτοιο.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας ηθοποιός, που είναι στο θεατρικό στερέωμα 40 χρόνια. Το θέμα δεν είναι ότι κάνει αίτημα ο Πέτρος Φιλιππίδης, αν δείτε την πλατφόρμα του TikTok, θα δείτε ότι ο κόσμος, ο οποίος αγάπησε τον ηθοποιό, υπάρχει μία επιθυμία να τον ξαναδεί, να δει ξανά δηλαδή σίριαλ, τα οποία έχουν κάνει πάρα πολύ υψηλές τηλεθεάσεις. Οι οποίες δυστυχώς / ευτυχώς, δεν έχουν ξεπεραστεί από άλλες σειρές και υπάρχει επιθυμία του κόσμου να ξαναδεί αγαπημένες σκηνές και σίριαλ που μεγάλωσαν και διασκέδασαν την ελληνική οικογένεια και σε δύσκολα χρόνια που περάσαμε ως ελληνική κοινωνία. Αυτό δεν είναι ένα αίτημα, μία επιθυμία μονάχα επαγγελματική, οικονομική, καλλιτεχνική του Πέτρου Φιλιππίδη. Προέρχεται και από τον κόσμο και μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και από την πλατφόρμα του TikTok, που δεν είναι μία δική μου αυθαίρετη τοποθέτηση» είχε εξηγήσει αρχικά η κυρία Πακιρτζίδου.

Ενώ όταν ερωτήθηκε για το αν οι λόγοι είναι βιοποριστικοί, απάντησε πως: «Ένα έργο ενός καλλιτέχνη, για το να υπάρχει και να προβάλλεται, δεν είναι μονάχα τα οικονομικά οφέλη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ