Barbie: Δωρεάν διήμερο στη διάσημη ροζ έπαυλη με οικοδεσπότη τον Kεν - Δείτε πως θα πάτε (φωτό - βίντεο)

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Barbie» στις αίθουσες τέσσερις τυχεροί θαυμαστές της θα μπορούν να μείνουν δωρεάν στην «ονειρεμένη ροζ έπαυλη» που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της ταινίας.

 

Δείτε επίσης:  Η Μάργκοτ Ρόμπι εν δράσει! Ντύνεται Barbie και βολτάρει με το ροζ κάμπριο αμάξι της - Το marketing σε άλλο level (φωτό - βίντεο)

Σύμφωνα με την καταχώριση της Airbnb που «υπογράφει» ο Κεν οι επισκέπτες θα μπορούν στις 21 και 22 Ιουλίου να απολαύσουν ένα γεύμα με θέα τον ωκεανό να κοιμηθούν στο υπνοδωμάτιο του επί χρόνια συντρόφου της Βarbie με την «υπέροχη ντουλάπα» του και να επιστρέψουν στο σπίτι τους με ένα ζευγάρι πατίνια και μια σανίδα του σερφ.

«Οσο η Barbie λείπει, μου έχει παραδώσει τα κλειδιά του DreamHouse της και, αυτό το καλοκαίρι, το δωμάτιό μου θα μπορούσε να γίνει δικό σας για μία νύχτα», αναφέρεται στην καταχώριση.

Exterior of Ken's Dreamhouse, three stories high with a huge rectangular pool in the backyard, surrounded by Malibu foliage.

Οι τυχεροί επισκέπτες θα μπορούν να χαρούν την τριώροφη έπαυλη με την εκπληκτική θέα προς τον Ειρηνικό ωκεανό περνώντας «στιγμές χαλάρωσης στην τεράστια πισίνα» ή μαθαίνοντας «ένα ή δύο χορούς στην υπαίθρια πίστα ντίσκο του Κεν ή κάνοντας καντάδα με την κιθάρα του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ