10 παιδιά σε 10 χρόνια – Το ζευγάρι Μορμόνων που έχει γίνει viral - Eξηγούν από που εμπνεύστηκαν τα ονόματα (βίντεο)

Η ιστορία της Cassandra Morrise, που για δέκα χρόνια κατάφερε να κάνει από ένα παιδί.

«Έχω 10 παιδιά. Εσείς πόσα θέλετε να κάνετε για να μεγαλώσετε την οικογένειά σας;», αναρωτιέται μια μητέρα στο TikTok. Αυτή είναι η ιστορία της Cassandra Morrise, που για δέκα χρόνια κατάφερε να κάνει από ένα παιδί.

Μιλώντας για την εμπειρία της στο TikTok μέσα από τον λογαριασμό της @10kidsin10years, η ίδια δημιουργεί πολλά βίντεο δείχνοντας την καθημερινότητά της αλλά και το πώς τα βγάζει πέρα με 10 παιδιά. Ένα από τα τελευταία της βίντεο που έχει γίνει viral, είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο εκείνη και ο σύζυγός της ονόμασαν και τα 10 παιδιά τους. Οι δυο τους εμπνεύστηκαν από φιλικά και συγγενικά τους πρόσωπα, ενώ για το όνομα της μοναδικής τους κόρης πήραν έμπνευση από έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα βιβλίου.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,2 εκατομμύρια προβολές. Στη λεζάντα του κλιπ, που δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου, η Morrise είπε ότι όλοι οι γιοι της έχουν πάρει τα ονόματά τους από πραγματικούς ανθρώπους που είναι κοντά τους – εκτός από την κόρη της, Lily. Καθώς τα παιδιά περνούσαν ένα προς ένα μέσα από το κάδρο, η Morrise απαρίθμησε πώς τους δόθηκαν τα ονόματά τους, ξεκινώντας από το μεγαλύτερο.

@10kidsin10years We got to go to the Saratoga Springs, Utah Temple of The Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints. What a wonderful building and what a wonderful place to feel closer to Heaven. If you ever get this opportunity, please take it. We promise you will not regret it. #bigfamily #10kids #templeopenhouse #temples #churchofjesuschristoflatterdaysaints@The Church Of Jesus Christ ♬ I Love to See the Temple

Καθώς το ζευγάρι ασχολείται ενεργά με την εκκλησία των Μορμόνων, πολλά από τα παιδιά τους έχουν πάρει το όνομά τους από αξιόλογες θρησκευτικές προσωπικότητες, με τη μαμά να αποκαλύπτει ότι τα μεγαλύτερα παιδιά της, ο Στίβεν και ο Κρίστοφερ, πήραν το όνομά τους από τον εκπαιδευτή του συζύγου της Τζέικομπ για την ιεραποστολή και έναν από τους συγκατοίκους του εκεί.

@10kidsin10years Our family did the #crybabychallenge. Our kids have always had a high sour tolerance, mom and dad, not so much. Go grab some super sour Cry Baby Candy at Dollar Tree and show us how much sour you can handle. #bigfamily #10kids #tootsieroll #crybabychalleng @Tootsie Roll Industries ♬ Monsters, Inc

Ο επόμενος γιος τους, William, πήρε το παρατσούκλι από μια οικογενειακή παράδοση, και ο Ryan πήρε το ίδιο όνομα από έναν άλλο φίλο. Στη συνέχεια έρχεται ο Spencer, ο οποίος πήρε το όνομά του από έναν Αμερικανό θρησκευτικό ηγέτη, τον Thomas Spencer Monson, και ο Max, το όνομα του συντρόφου του Jacob που διδάσκει στο σπίτι – μια θρησκευτική εμπειρία στην ιεροσύνη – και ο Thomas, που επίσης αναφέρεται στην οικογένεια της μητέρας του. Ο Henry πήρε το όνομά του από μια άλλη αμερικανική θρησκευτική προσωπικότητα, τον Henry Bennion Eyring, και ο νεότερος Peter πήρε το όνομά του από τον απόστολο Πέτρο.

@10kidsin10years This is how many kids our kids said they wanted when they grow up. We are excited to see how this actually plays out. #bigfamily #10kids #whenyougrowup #kidcount ♬ Monkeys Spinning Monkeys

Ωστόσο, ήταν το όνομα του δεύτερου μικρότερου και μοναδικού κοριτσιού που τρέλανε τον κόσμο, με τους γονείς να λένε ότι η Lily πήρε το όνομά του από τη μαμά του Harry Potter, Lily. Η μαμά του Χάρι Πότερ, Λίλι Έβανς Πότερ, είναι ο πιο ευγενής χαρακτήρας στα βιβλία του Χάρι Πότερ, εξήγησε η Morrise.

Οι χρήστες του TikTok δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς αποφάσισαν κάποια ονόματα. «Ο μπαμπάς μετά τη γνωριμία με οποιονδήποτε νέο: “Έχω έναν τέλειο τρόπο να σε θυμάμαι”», αστειεύτηκε ένας χρήστης, εννοώντας πως όταν θέλει να θυμάται ένα όνομα, απλώς κάνει ένα παιδί και του δίνει το όνομα του αγνώστου.

@10kidsin10years How do you afford 10 kids in 10 years? Jacob is a mechanical product design engineer. Cassanda is a stay-at-home mom and does more work than Jacob. #bigfamily #10kids #dadlife #whatwedo ♬ Paper Birds (3 min)

«Όχι από τον παππού της μαμάς ή ακόμα και τον μπαμπά, αλλά από τρεις περιστασιακούς γνωστούς του μπαμπά;» γέλασε ένας άλλος. Άλλοι λάτρεψαν την πινελιά μαγείας στο όνομα της μοναχοκόρης τους, όπως αναφέρεται στο nypost.com.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ