Φρίκη στο Οχάιο με νεκρό μωρό - Το άφησε η μάνα του 10 μέρες μόνο στο σπίτι για να πάει διακοπές

Σύμφωνα με τις Αρχές, το παιδί ήταν «εξαιρετικά αφυδατωμένο».

 

Μια γυναίκα από το Οχάιο κατηγορείται για τη δολοφονία της 16 μηνών κόρης της, αφού άφησε το μικρό παιδί μόνο του στο σπίτι για 10 ημέρες για να πάει διακοπές και διαπίστωσε ότι το παιδί είχε πεθάνει όταν επέστρεψε.

Η Kristel Candelario, 31 ετών, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για το θάνατο της μικρής της κόρης, Jailyn, στις 18 Ιουνίου, ενώ φέρεται να ταξίδεψε στο Ντιτρόιτ και το Πουέρτο Ρίκο, σύμφωνα με την ένορκη βεβαίωση, όπως μετέδωσε το NBC News.

Όταν η Kristel επέστρεψε στο σπίτι της στο Κλίβελαντ, που βρίσκεται στη West 97th Street, στις 16 Ιουνίου, είδε ότι η κόρη της δεν ανταποκρινόταν.

Μιλώντας μέσω διερμηνέα, η Candelario παραδέχτηκε στους ερευνητές ότι είχε αφήσει το μωρό της "στο σπίτι, ολομόναχο και αφύλακτο" και διαπίστωσε ότι η κόρη της ήταν "εξαιρετικά αφυδατωμένη", σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι αρχές ισχυρίστηκαν ότι το παρκοκρέβατο της κόρης της είχε γεμίσει με "λερωμένες κουβέρτες και μια επένδυση στον πάτο, κορεσμένη με ούρα και περιττώματα".

Όταν το προσωπικό έκτακτης ανάγκης έφτασε στο σημείο, διαπίστωσε ότι το παιδί ήταν νεκρό.

Δεν είναι σαφές γιατί η Candelario δεν ζήτησε από κανέναν να τη βοηθήσει να φροντίσει το παιδί της όσο ταξίδευε.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν την Πέμπτη ότι η Candelario δεν έκανε ποτέ καμία διευθέτηση για την κόρη της πριν φύγει.

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Cuyahoga δήλωσε ότι δεν υπήρχαν "σημάδια τραύματος", αλλά αποκάλυψε ότι το παιδί είχε μείνει μόνο του για περίπου 10 ημέρες και στη συνέχεια πέθανε, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

«Ως γονείς, υποτίθεται ότι πρέπει να προστατεύουμε και να φροντίζουμε τα παιδιά μας. Η σκέψη του πόνου αυτού του παιδιού, κατά τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, μόνο του, είναι πραγματικά τρομακτική και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διεκδικήσουμε δικαιοσύνη για λογαριασμό του», πρόσθεσε ο εισαγγελέας Michael O’Malley..

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ