Χρήστος Χατζηβασιλείου: ''Η καρδιά μου πήγαινε με 120 παλμούς στον ύπνο μου - Μπήκα στο νοσοκομείο '' (βίντεο)

Η κρίση που επιβάρυνε και την υγεία του....

Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε στο «The 2Night Show» της Τρίτης (27/6) τον Χρήστο Χατζηβασιλείου.

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και εμπνευστής των ξεχωριστών εσωρούχων «Med», μίλησε για το επιτυχημένο ταξίδι του στον χώρο της μόδας και εξήγησε τους λόγους που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή στη ζωγραφική και τη γλυπτική.

Αναφέρθηκε, όμως, και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ως συνέπεια της οικονομικής κρίσης του 2012.

«Πριν από λίγα χρόνια, τότε με την κρίση της αγοράς το ’12, περάσαμε πολύ δύσκολα. Και εγώ και όλοι μας. Μπήκα στο νοσοκομείο, δηλαδή με είχε χτυπήσει στον θυρεοειδή, πως να σου το πω. Είχα χάσει πόσα κιλά, 15 κιλά, η καρδιά μου πήγαινε με 120 παλμούς και στον ύπνο μου.

Δεν ξέραμε τι να κάνουμε για να το διαχειριστούμε. Όλη η οικογένεια μου αλλά και όλοι οι επιχειρηματίες ανά τον κόσμο θα έλεγα» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οπότε εκεί εγώ άρχισα να διαβάζω, να το ψάχνω καλύτερα και κάποια πράγματα που τα διάβαζα ήταν σαν να τα ήξερα ήδη. Όπως αυτά που έχουν σχέση με το είναι μας, με το να μην εγκαταλείπουμε τον εαυτό μας, να βρίσκουμε δύναμη ακόμα και από τα μικρά πράγματα και από τους ανθρώπους που αγαπάμε».

  

«Όσο πιο πολύ διάβαζα και εμβάθυνα, αυτό το πράγμα με οδήγησε στο να εκφραστώ δημιουργικά μέσα από την γλυπτική και την ζωγραφική. Ήμουν πολύ τυχερός και είμαι ευγνώμων για αυτό, πραγματικά γιατί εκτονώθηκα. Φαντάσου και πόσοι συνάνθρωποι μας πέρασαν δύσκολα και το θυμάσαι, Γρηγόρη» κατέληξε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ