Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ας είμαστε πιο ευέλικτοι και πιο επινοητικοί για να μην καταλήξουμε να γκρινιάζουμε

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Σήμερα μπορεί να νιώθουμε κάπως πιο ανήσυχοι και ταραγμένοι, καθώς η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού συναντά σε τετράγωνο την Αφροδίτη και αργά το βράδυ σε αντίθεση τον Ουρανό. Ίσως είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που είχαμε στο μυαλό μας για την πορεία της ημέρας, γιατί θα υπάρχουν εκπλήξεις ή ανατροπές εκεί που δεν το περιμένουμε. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Σκορπιό κι ενώ κανονικά είναι μια πιο σταθερή Σελήνη, σήμερα εξαιτίας των όψεων μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα στο πρόγραμμα σας. Μπορεί ακόμη να διαπιστώσετε ότι ένας συνεργάτης σας ή και κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έχουν ξαφνικά κάποια παράλογη απαίτηση από σας και να σας εκνευρίσουν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση σε κάποιες σχέσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Πιθανώς να υπάρχει μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδια σας που δεν την είχατε υπολογίσει κι αυτό να δημιουργεί εκνευρισμό σε σας και τους συνεργάτες σας. Ή να υπάρχουν συμπεριφορές που σας ξαφνιάζουν ή είναι ασταθείς απέναντι σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις και ευθύνες, κάποιες από τις οποίες μπορεί να μην τις είχατε υπολογίσει και να έρχονται με τη μορφή του επείγοντος να ταράξουν τα νερά της ημέρας. Η Σελήνη στον Σκορπιό μέσα στον τομέα της δουλειάς αλλά και της υγείας σάς βάζει σε μια διαδικασία να δείτε πιο σοβαρά και τους δυο τομείς και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ