Δείτε το βίντεο! Απόλυτα κουλ η γυναίκα που κάνεις sup, με τον καρχαρία 500 κιλών να την... ''φλερτάρει''

H Malea Tribble, έμεινε ψύχραιμη... 

Μια τρομακτική εμπειρία έζησαν δύο αθλητές του paddleboard στα ανοικτά των ακτών της Φλόριντα, όταν τους ακολουθούσε ένας σφυροκέφαλος καρχαρίας.

Η Malea Tribble, από το Fort Lauderdale, και ο σύντροφός της στην κωπηλασία Gabe Barajas βίωσαν μία έντονη εμπειρία καθώς ολοκλήρωναν την εκδήλωση Crossing for Cystic Fibrosis, όπου οι συμμετέχοντες ταξιδεύουν 80 μίλια από τις Μπαχάμες στη Φλόριντα με μια κωπηλατική σανίδα για να συγκεντρώσουν χρήματα.

Ήταν περίπου στα μισά του δρόμου απέναντι από το Ρεύμα του Κόλπου – σχεδόν 40 μίλια από τη Φλόριντα – όταν ο σφυροκέφαλος έκανε αισθητή την παρουσία του.

Δείτε επίσης: Φλόριντα - Συγκλονιστικό βίντεο: H στιγμή που καρχαρίας αρπάζει από το χέρι ψαρά - ο φίλος του τον είχε προειδοποιήσει

«Αρχικά ένιωσα μερικά χτυπήματα στο κάτω μέρος της σανίδας μου, αλλά δεν έδωσα σημασία, νομίζοντας ότι μάζεψα μερικά φύκια στο πτερύγιο μου», είπε η Tribble στο Fox 35.

Instagram/crossingforcf

Ο καρχαρίας κάνει μια απότομη στροφή για να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην γυναίκα και αργά την ακολουθεί καθώς φτάνει στα ανοιχτά νερά. Ο καρχαρίας διατήρησε τον ρυθμό της Tribble καθώς έπλεε από κάτω της πριν πάρει τον δρόμο προς τον συναθλητή της στο αγώνισμα, που ήταν μόλις λίγα μέτρα μπροστά.

Ο καρχαρίας, τελικά, ήταν φιλικός και μάλλον του κίνησε την περιέργεια η έντονη κινητικότητα στην θαλάσσια περιοχή που εξερευνούσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ