Λάκης Γαβαλάς: ''Ο γάμος μου κράτησε 9 χρόνια - Έχω να δω τη γυναίκα μου εδώ και μία δεκαετία''

Για όλα μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς.

O Λάκης Γαβαλάς έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην προσωπική του ζωή και τον γάμο που είχε κάνει σε νεαρή ηλικία.

Ο ίδιος εκδήλωσε μάλιστα και μία επιθυμία του που δεν εκπληρώθηκε.

Δείτε επίσης:  Λάκης Γαβαλάς: «Ερωτεύτηκα & παντρεύτηκα μια Σουηδέζα μοντέλο - χάσαμε ένα παιδί - τώρα κοιμάμαι με όποιον μου αρέσει & έχει ωραίες πιτζάμες»

Ο γνωστός σχεδιαστής, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα, και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να είχε κάνει οικογένεια με παιδιά ενώ αποκάλυψε και το γάμο που είχε κάνει σε ηλικία 20 ετών και διήρκησε μόλις 9 χρόνια.

«Θα ήθελα να είχα κάνει οικογένεια, νομίζω ότι θα ήμουν πολύ καλός οικογενειάρχης αλλά δεν… έκατσε. Υπήρξα 9 χρόνια παντρεμένος σαν μικρό παιδί που ήμουν, από τα 20 μέχρι τα 29 μου. Ήμασταν παιδιά και οι δυο να δημιουργηθούμε…», δήλωσε.

Όπως είπε, θα ήθελε να δει την πρώην σύζυγό του. «Μου είπαν προχθές ότι είναι σε ένα μέρος στην Τουρκία, που θέλω κι εγώ να πάω διακοπές. Εγώ ήμουν σε άλλη πόλη της Τουρκίας, δεν πρόλαβα να πάω να της κάνω έκπληξη. Δεν μιλάμε στο τηλέφωνο, δεν ξέρω τα στοιχεία της επαφής της τα τελευταία 10 χρόνια. Εννοείται ότι θα τη φλέρταρα και πάλι και θα έκανα το χιούμορ που της έκανα παλιά», παραδέχτηκε.

Ερωτηθείς αν σκέφτηκε να ξαναπαντρευτεί, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε: «Όχι, γιατί μετά μου άρεσαν άλλα πράγματα. Φούστα- μπλούζα, όχι σε εμένα, στις γυναίκες. Φούστες στα αγόρια, αγόρια με παντελόνια στενά, γυναίκες με έξω το στήθος, γυναίκες “καλογριομένες”, άνδρες ξιπασμένοι, όλα αυτά». 

Στην αρχή ήταν δύσκολα στη φυλακή

''Έκατσα στην φυλακή 15 μήνες, στην αρχή ήταν δύσκολα, ετά σκέφτηκα ότι είναι ένας ρόλος να κάνω τον φυλακισμένο'', είπε κλείνοντας την συνέντευξη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ