Μαρίνα Καλογήρου: Σοκάρει η γνωστή ηθοποιός - ''Μου είπαν ότι θα μου κόψουν το πόδι, έκανα οκτώ εγχειρήσεις'' (βίντεο)

Η Μαρίνα Καλογήρου μίλησε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν τη χτύπησε αυτοκίνητο και κινδύνευσε να χάσει το πόδι της.

Στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Μαρίνα Καλογήρου.

Η γνωστή ηθοποιός περιγράφει πώς πήρε την απόφαση να μετακομίσει από το Παρίσι στην Ινδία, ενώ σοκάρει με την εξομολόγησή της πως ένα σοβαρό ατύχημα λίγο έλειψε να της στερήσει το ένα της πόδι.

«Εμένα ο χορός δεν μου άρεσε ποτέ. Το έκανα, γιατί είχα τη μητριά μου που ήταν χορεύτρια. Όταν χώρισε με τον πατέρα μου, ήταν ο μόνος τρόπος να μείνω δίπλα της. Έμεινα μέχρι τα 18, για να είμαι μαζί της. Ο πατέρας μου είχε μια άρνηση να μας βλέπει. Και εκείνη του είπε πώς, αν δεν πάρει τα παιδιά, δεν θα πάει μαζί του», δηλώνει η Μαρίνα Καλογήρου.

«Στη ζωή μου είναι όλα δύσκολα. Στα χρόνια της σχολής μπήκα αμέσως στη σχολή. Με χτυπάει ένα αυτοκίνητο, με πήγαν στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι θα μου κόψουν το πόδι μου. Και βρέθηκαν δύο γιατροί που είπαν ότι θα μου κάνουν οκτώ πεντάωρες εγχειρήσεις για να μου σώσουν το πόδι. Και το κατάφεραν», εξομολογείται αμέσως μετά η ηθοποιός και σοκάρει.

«Ο ένας από τους δύο, που έφυγε από τη ζωή και του χρωστάω το πόδι μου, μου είπε ότι δεν ήξερε αν θα ξαναπερπατήσω πόσο μάλλον αν θα χορέψω», αποκαλύπτει για το δυσάρεστο περιστατικό η Μαρίνα Καλογήρου.

«Στην Ινδία πήγα γιατί πάγωνα στο Παρίσι. Έμενε ένας φίλος μου μού είπε ότι έκανε ηλιοθεραπεία και σε τρεις μέρες ήμουν εκεί. Ήταν να μείνω 15 μέρες και τελικά έμεινα 2,5 μήνες. Ήταν σαν το σπίτι μου», αναφέρει σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Όσον αφορά το πρόσφατο τραγικό ναυάγιο στην Πύλο, η Μαρίνα Καλογήρου παραδέχεται πως: «Δεν μπορώ να τα πιστέψω αυτά που συμβαίνουν. Για να μπορέσω να συνεχίσω κάνω ότι δεν υπάρχουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πνίγηκαν όλα αυτά τα παιδιά στη θάλασσα. Τα αντιμετωπίζω σαν έναν κακό εφιάλτη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ