Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο για τα γενέθλια του - Παρτάρει & πίνει το ποτάκι του ανενόχλητος (βίντεο)

Και πρίγκιπες μπορούν!

Πολύ σοφότερος από τον μικρότερο αδερφό του, ο Γουίλιαμ δεν έγινε ποτέ πρωτοσέλιδο με τις νυχτερινές αποδράσεις του. Ωστόσο, ο σύζυγος της Kate δεν απαγορεύει στον εαυτό του λίγες στιγμές χαλάρωσης στις πίστες των πιο trendy κλαμπ…

Η τελευταία του έξοδος, στις 23 Ιουνίου 2023 στο Koko club του Λονδίνου, έγινε δύο μέρες μετά τα γενέθλια του, έτσι είχε την ευκαιρία να γιορτάσει τα 41α γενέθλιά του με φίλους. 

Ο Τύπος τον αποκαλεί πλέον «ο βασιλιάς της πίστας »! Ο Γουίλιαμ, που δεν έκρυψε ποτέ το γούστο του για πυρετώδεις βραδιές σε νυχτερινά κέντρα, εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουνίου στο Koko, ένα διάσημο νυχτερινό κέντρο στο Κάμντεν του Λονδίνου, λίγες ώρες αφότου συμμετείχε στην παραδοσιακή πομπή με άμαξα στο Royal Ascot στο πλευρό της Kate.

Διαβάστε ακόμη: Εκθαμβωτική η πριγκίπισσα Κέιτ στις ιπποδρομίες του Ascot: Το κόκκινο ensemble του Alexander McQueen - Τα χαμόγελα & η αυτοπεποίθηση "Είμαι η Βασίλισσα" (φωτό)

Από τον ιππόδρομο στην πίστα, ριζική αλλαγή σκηνικού!

Η απόδραση του Πρίγκιπα της Ουαλίας θα μπορούσε να είχε περάσει απαρατήρητη αν κάποιος royal θαυμαστής δεν την είχε μαγνητοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο πριν στείλει το βίντεο στην Daily Mail. Βλέπουμε έναν φανερά χαλαρό Γουίλιαμ, με γαλάζιο πουκάμισο, ανοιχτό γιακά, ένα ποτήρι μπύρα στο χέρι, να παρακολουθεί τη σκηνή από ένα από τα ιδιωτικά σημεία του κέντρο και να χορεύει στο ρυθμό της μουσικής. «Ο χορός όταν είσαι νηφάλιος είναι πάντα κακή ιδέα», είπε αστειευόμενος σε ένα πάρτι στον κήπο στο Μπάκιγχαμ, λίγες μέρες μετά τη συναυλία στέψης του Καρόλου Γ'. 

Photo

Photo

Το κλαμπ

Το Koko, μια νέα διεύθυνση για τους μοντέρνους Λονδρέζους, είναι ένα πρώην θέατρο από την αυγή του 20ου αιώνα που μετατράπηκε σε κινηματογράφο και στη συνέχεια σε στούντιο του BBC. Η αρχική του διακόσμηση διατηρήθηκε όταν έγινε νυχτερινό κέντρο με το όνομα The Music Machine, το 1977, πριν μετονομαστεί σε Camden Palace πέντε χρόνια αργότερα. Για τρεις δεκαετίες, ήταν ο ναός των New Romantics, της techno και μετά του Indie Sleaze. Οι άνθρωποι πήγαιναν εκεί για να ακούσουν ή να συνεννοηθούν με τον Boy George, τη Madonna, τον Prince ή την Amy Winehouse. Μέσα από διαδοχικές εποχές και μόδες, το Camden παραμένει μια από τις πιο ζωντανές περιοχές του Λονδίνου, ένα hotspot για «εναλλακτικούς πολιτισμούς»: ροκ, ντίσκο, πανκ, γκόθικ, σκίνχεντ και άλλους «αντι-παγκοσμιοποιητές». 

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τα πεθερικά του "βάρεσαν κανόνι" 2,6 εκατ λίρες - Οι γονείς της Κέιτ Μίντλεντον «μας κορόιδεψαν, μας πρόδωσαν» 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γουίλιαμ πιάνεται να χορεύει σε νυχτερινό μαγαζί. Τον Μάρτιο του 2017, ένα ερασιτεχνικό βίντεο τον έδειξε να διασκεδάζει στο Farinet, ένα κλαμπ στο χιονοδρομικό κέντρο Verbier, στις Ελβετικές Άλπεις. Τότε χόρευε την επιτυχία της δεκαετίας του 1990 "I Got 5 On It" από το αμερικανικό συγκρότημα hip-hop Luniz. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ