Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μεγάλη προσοχή στις υποχρεώσεις, τις ευθύνες & τις φιλοδοξίες μας - Σε προσωπικό & επαγγελματικό επίπεδο

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Βρισκόμαστε στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου στον γήινο και πρακτικό Αιγόκερω, με τη Σελήνη να παραμένει στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 20:30 το βράδυ που θα περάσει στον Υδροχόο. Θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό τις πρωινές ώρες και το βράδυ την τελευταία της όψη με τον Πλούτωνα στρέφοντας την προσοχή μας στις υποχρεώσεις, τις ευθύνες και τις φιλοδοξίες μας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η όψη αυτή μπορεί να φανεί χρήσιμη αν είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε αυτοπεποίθηση στις διεκδικήσεις μας και φυσικά αν δεν επιτρέπουμε στους άλλους να μας υποβαθμίζουν ή να μας πληγώνουν με τα λόγια τους. Καλό είναι να αποφύγουμε να παίξουμε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας στον εργασιακό μας χώρο σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει η Τρίτη. Η Σελήνη στον Αιγόκερω στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου σας καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μη νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας αλλά δε χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. Γι’ αυτό μη βιάζεστε να εξαγάγετε συμπεράσματα ή να προχωρήσετε σε δράσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε αργότερα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για να δείτε καλύτερα και σε βάθος τα θέματα του θυμού και πώς εκφράζετε τα αρνητικά σας συναισθήματα. Γίνεστε επιθετικοί κι απότομοι με όποιον βρεθεί μπροστά σας ή τον καταπίνετε και χαλάτε τη διάθεση σας και κατ’ επέκταση την υγεία και την ψυχολογία σας; Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος τρόπος για να τον διαχειρίζεστε πιο θετικά και για σας και για τους άλλους. Το βράδυ τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο άνετα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον φιλικό σας Αιγόκερω και σήμερα και μάλιστα τις πρωινές ώρες σε τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας κοιτάξτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε, ανοίξτε τους ορίζοντες σας, πιστέψτε με δύναμη στο καινούριο που έρχεται. Βρείτε κάτι να σας εξελίσσει είτε πρόκειται για ένα νέο γνωστικό πεδίο, ένα σεμινάριο, μετεκπαίδευση, ένα νέο δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο. Κάντε χώρο για το καινούριο στη ζωή σας, τολμήστε να σκεφτείτε διαφορετικά και μη σας πιάνει ανυπομονησία. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα σας καλεί να σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας αποτρέπει να κάνετε βήματα προόδου στη ζωή σας. Είναι κάποια σχέση, είναι κάποια δική σας κακή συνήθεια, είναι κάποια δεδομένα που φοβάστε μην αλλάξουν και τα χάσετε; Ό,τι κι αν είναι, καλά θα κάνετε να δείτε τις εξαρτήσεις σας που δεν σας αφήνουν να ανοίξετε τα φτερά σας και να πάτε μπροστά.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ