Chanel: Στις όχθες του Σηκουάνα το défilé υψηλής ραπτικής του ερχόμενου χειμώνα - Απολαύστε Παρίσι & μόδα (φωτό - βίντεο)

Ένα μοναδικό υπερθέαμα

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, η επίδειξη μόδας του οίκου Chanel. Ο εμβληματικός οίκος παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν για τη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2023- 2024.

Εμπνευσμένη από την παριζιάνικη γοητεία, η συλλογή Υψηλής Ραπτικής Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023/24 της Chanel που έχει φανταστεί η καλλιτεχνική διευθύντρια Virginie Viard -η οποία ανέλαβε τα ηνία ύστερα από τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ-, αποκαλύπτει ένα πορτρέτο μιας λεπτής αλλά τολμηρής θηλυκότητας. Η συλλογή, που παρουσιάστηκε στις όχθες του Σηκουάνα, φέρει δημιουργίες στολισμένες με κεντητά μοτίβα φρούτων και λουλουδιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλη την επίδειξη μόδας εδώ:

Τα μοντέλα περπάτησαν στις όχθες του Σηκουάνα στο Παρίσι και με φόντο τον πύργο του Άιφελ και το συνολικό θέαμα ήταν μοναδικο!

 

 

 

 

Τα σύνολα περιλάμβαναν μεταξύ άλλων navy κρεπ παλτό με υπέροχα κουμπιά, φορέματα από τούλι και φτερά, κορδέλες και τριαντάφυλλα αλλά και ψηλόμεσα μαύρα μάλλινα παντελόνια με ρίγες.

Μακριά ανδρόγυνα πανωφόρια, see-through πουκάμισα που δένουν με ζώνες πάνω από πλισέ φούστες από χρυσό tweed, στιλάτα γιλέκα, υφασμάτινα παντελόνια με λεπτή ρίγα, ένα αέρινο και απίστευτα chic μαύρο σιφόν φόρεμα και two-tone Mary Janes συνθέτουν μια συλλογή που «παίζει» με τους κανόνες και τις αντιθέσεις της Chanel: την κλασική αισθητική και την ασυμμετρία, τα διακριτικά χρώματα και τις ζωηρές αποχρώσεις, την αυτοπεποίθηση και τη διακριτικότητα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ